Ene levenskaart omzetten te ene wereldlevenskaart

Mits jou hebt Den Hayat-kaart wordt omgezet te ene World Life Card Op 11 januari 2021. U kunt geen bonuspunten meer verdienen aan Upgrade naar de wereld van Cars LifeDr. Maar jou kunt nog steeds ene kosteloos nacht verdienen.

Houders van oude Hyatt-kaarthouders kunnen hun kaartspel noch langer vasthouden vanaf 11 januari 2021. Of u ie product nu welnu of noch wilt wijzigen zoals den nieuwe World of Hyatt-kaart, dit zullen ie geval zijn. Den enige besluit diegene u hoeft te nemen, is wegens ene ​​World of Hyatt Card te krijgen.

Verdien ene kosteloos overnachting

Wilt u noch zoals den nieuwe landkaart gaan? Maak jou geen zorgen, maar sluit jou account nog noch. Omdat jou verliest, win jou ene kosteloos nacht. Overstappen? U kunt zowel ene kosteloos overnachting zegevieren. 🙂

jij mogen Win ene kosteloos overnachting te elk hotel van categorie 1 totdat 4Wereldwijd na ene besteding van $ 4.000 op 31 december 2020.

Voor tip: U moeten Registrerenr te zien op 30 november 2020.

Dit aanbieding is uitsluitend vacant indien jou ene levenskaart hebt. Houders van ene World of Life-kaart komen noch te aanmerking voordat dit handeling.

Den verschillen tussen den kaartspel leven

Er zijn ene veel omvangrijke verschillen tussen levenskaarten. Van jaarlijkse vergoedingen totdat ie veel punten dat u verdient tijdens uw verblijf te Hyatt-hotels. Van beloningspuntcategorieën totdat ie vermogen wegens den globaliseringsstatus te behalen.

Jaarlijkse bijdrage

Den jaarlijkse vergoeding voordat den Life Card is $ 75. Terwijl den World of Hyatt-pas jaarlijkse $ 95 is.

Voor tip: Den reserve jaarlijkse vergoeding van $ 20 is den moeite waard.

Globaliseringsstatus verkrijgen ingevolge uitgaven

Met den World Life Card kun jou verdienen De toestand van globalisering Vanwege te spenderen. Den Life Card is beperkt totdat den Discoverist-status plus jou moeten den Globalist op ene harde methode verdienen.

Jou verdient 2 te aanmerking komende nachten voordat elke $ 5.000 diegene jou uitgeeft World Life Card. Er is geen limiet aan ie veel Elite Nights dat jou kunt verdienen.

Samengevat, u kunt den Globalist-status verdienen zonder ene enkele nacht te ie Hyatt ingevolge te brengen.

Voor tip: Hiermee kun jou verdienen Opmerkelijke beloningen Kosteloos nachten, bonuspunten plus vleugelupgrades.

Vijf Elite Nights vanaf klas

Wegens jou padachtige zoals den globalisatiemodus te opstarten, ontvang jou vijf Elite Nights vanaf klas met ene World of Hyatt Pass.

Voor tip: Elite Free Nights wordt elk klas op 1 januari gepubliceerd.

Kosteloos overnachting te ene hotel van categorie 1 totdat 4

U kunt ene kosteloos overnachting verdienen te ene hotel van categorie 1 totdat 4 wanneer u $ 15.000 uitgeeft met uw World of Hyatt Card.

Voor tip: Den uitgaven zijn gebaseerd op ie jubileumjaar van uw landkaart versus ie kalenderjaar. Met ingang van 1 januari 2022 is ie gebaseerd op ie kalenderjaar.

Verdien meer punten

Met den World of Hyatt Card verdient u meer punten voordat levensverblijven plus voordat geselecteerde aanschaffen. Hieronder ziet u ene prentkunst met den verschillen.

Bonuspunten voordat Amazon plus supermarkt

Sommige Hyatt- plus World of Hyatt-kaarthouders kunnen bonuspunten verdienen Amazon Plusteken winkelen. Mits u ie mikpunt bent, kunt u totdat plus met 31 december 2020 elke maand totdat plus met 31 december 2020 5X punten verdienen voordat elke dollar diegene u aan Amazon besteedt plus 3X punten voordat elke dollar diegene u te supermarkten uitgeeft totdat $ 1500 aan aanschaffen.

Slotsom

Uw Hayat Card wordt op 11 januari 2021 overgezet zoals den World of Hyatt Card. U hoeft niets te tenuitvoerleggen omdat uw landkaart vanzelf wordt overgedragen.

Hoewel jou $ 20 reserve aan jaarlijkse kosten betaalt, is ie den voordelen van kosteloos nachten waard, meer punten verdienen met aanschaffen, kosteloos nachten diegene te aanmerking komen voordat den onderricht plus den potentie wegens den Globalist-status te verdienen met uitgaven.

Ben jou opgewonden of laaiend overheen verandering?

Reageer, Twitter of portie dit manifest.

Pak den De beste aanmeldbonussen voor creditcards.

Volg onzerzijds Aan Twitter | De sociale netwerksite Facebook | Pinterest | Instagram | Youtube

Heb jou ene vraag? Of u wilt werkster, suggesties plus reisadvies, Wilt u weten hoe u kosteloos kunt rondreizen, meer te weten komen overheen reisaanbiedingen plus uw miles plus punten verhogen? Gewoonte den Abonnementsdoos Hieronder aanmelden plus ontvangen Postbode updates vanaf e-mail.

Plaatje’s verschenen met toestemming van Hayat.

Travel Well For Less werkt samen met CardRatings wegens onze creditcardproducten te overkappen. Ie reist was voordat minder plus CardRatings schenkkan ene provisie ontvangen van den kaartuitgevers.


Op jacht naar onbeperkte vrijheid

Den Op jacht naar onbeperkte vrijheid Ie is ene van mijn favoriete kaartspel voordat ie verdienen van cashback plus reisbeloningen. Biedt Welkomstaanbieding van $ 200 (Na $ 500 te hebben uitgegeven te den eerste drietal maanden).
Mijn favoriete voordelen van dit landkaart zijn gewonnen 5% cashback te supermarkten tijdens den eerste 12 maanden (totdat $ 12.000)Plusteken den Onbeperkt 1,5% cashback op alle aanschaffen Plusteken den Geen jaarlijkse kosten. Te combinatie met kaartspel zoals Sapphire Chase ReserveU kunt uw punten gewoontes wegens kosteloos te rondreizen.

Sapphire Chase Sanctuary

Den Sapphire Chase Sanctuary Ie is ene van den uitgelezene reisbeloningskaarten. Goede vooruitgang Welkom 50.000 puntenaanbieding (Na $ 4.000 te hebben uitgegeven te den eerste drietal maanden).

Mijn favoriete voordelen zijn gewonnen op dit landkaart 3 keer den reis- plus eetgelegenhedenPlusteken den $ 300 jaarlijkse reistegoedPlusteken den Kosteloos toegang totdat den luchthavenloungePlusteken den $ 100 GlobalEntry of TSA-PreCheck-tegoedPlusteken den Er zijn geen buitenlandse transactiekostenPlusteken plus Transferpunten zoals 13 luchtvaartmaatschappijen plus hotelpartners zoals Hyatt, United plus Southwest.


Te den omstreken van Debra Schroeder

Debra is ofschoon 12 klas ene voormalige directeur van den reisindustrie plus heeft sinds 1994 den wereld rondgereisd met airline miles plus creditcardpunten. Ie leert jou reisgeheimen was voordat minder.

Interacties met lezers

Dit webpagina tweedehands Akismet wegens spam te verminderen. Lees hoe uw reactie-gegevens worden verwerkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *