LINQ Samenvoeging Vegas-tour

Ik bezocht dit week Vegas plus liep vanwege LINQ Samenvoeging Vegas. Ie Listig Gokhal is ter juni heropend, maar ie hotel blijft gesloten. Ie LINQ hotel is recentelijk heropend voordat reserveringen van donderdag totdat plus met zondagavond.

LINQ, voorheen Flamingo Capri Motel, ie keizerlijke herenhuis met Aziatisch thema plus den Quad, biedt 2.640 vertrekken, 830 slots, 55 tafelspellen plus eentje wiskundeboek.

Waarna Linq ie keizerlijk paleis wasgoed, ging ik zoals ie hotel. Misschien omdat parkeren kosteloos wasgoed plus den vertrekken slechts $ 10 vanaf nacht waren. Maar ie waren den jaren negentig.

Professional tip: U kunt gebruikmaken van uw Caesar’s Rewards-voordelen, zoals hoteltarieven plus aanbiedingen erop The Linq Hotel and Gokhal.

Te dit video zie jij den restaurants plus caf van Linq diegene nou open plus gesloten zijn voordat jij trektocht zoals Samenvoeging Vegas.

Tijdens dit visite aan Vegas heb ik den retour van $ 44 overgeslagen Geest Plusteken Van de grens tot Las Vegas Plusteken Weg struikelde.

Ik hou van vliegen omdat ie snel plus gemakkelijk is, maar erop den goedkope luchtvaartmaatschappijen wasgoed ik beperkt totdat één rugzak. Den mijne PacSafe rugzak Ie wasgoed vol kleren, MacBook Pro, Plusteken mijn inherent Sony ZV-1.

Jou kunt mijn land zien Sony ZV-1 unboxing-video.

Den rit wasgoed logischer omdat ik meer camera-uitrusting voordat dit trektocht had meegenomen: Sony A7III Met Sony 16-35 mm lens, Den DJI Ronin-S (gimbal voordat uitgestrekte camera’s), prof Sony ZV-1, eentje GoPro Hero8, eentje DJI Mobile 2 Smartphone GimbalPlusteken opzienbarend DJI OM 4 smartphone gimbal.

Nieuwsgierig zoals den nieuwe gimbal voordat smartphones? Lees mijn Blogbericht over DJI OM 4.

Ja, ik schenkkan noch liegen. Elektronica is mijn zwakte.

Ie lukte mij wegens eentje ​​hotel te genoteerd voordat $ 8 vanaf nacht!

Nieuwsgierig hoe The Mirage er nu uitziet? Bekijk mijn manifest op Loop door de luchtspiegeling van Las Vegas.

Ik ben nog noch ter The LINQ Samenvoeging Vegas gebleven, maar ik vond ie groots waarna ie ie keizerlijk paleis wasgoed. Watten is jij favoriete hotel ter Samenvoeging Vegas?

Reageer, Twitter of fragment dit manifest.

Pak den De beste voordelen van creditcardregistratie.

Volg onzerzijds Aan Twitter | De sociale netwerksite Facebook | Pinterest | Instagram | Youtube

Heb jij eentje vraag? Of jij wilt poetsvrouw, suggesties plus reisadvies, Wilt u weten hoe u kosteloos kunt rondreizen, meer te weten komen overheen reisaanbiedingen plus uw miles plus punten verhogen? Gewoonte den Abonnementsdoos Hieronder inschrijven plus ontvangen Postbode updates vanaf e-mail.

Travel Well For Less werkt samen met CardRatings wegens onze creditcardproducten te overwelven. Ie reist terdege voordat minder plus CardRatings schenkkan eentje makelaarsprovisie ontvangen van den kaartuitgevers.


Op jacht naar onbeperkte vrijheid

Den Op jacht naar onbeperkte vrijheid Ie is eentje van mijn favoriete kaartspel voordat ie verdienen van cashback plus reisbeloningen. Biedt Ene welkomstaanbieding van $ 200 (Na $ 500 te hebben uitgegeven ter den eerste trio maanden).
Mijn favoriete voordelen van dit ticket zijn gewonnen 5% cashback ter supermarkten lopend den eerste 12 maanden (totdat $ 12.000)Plusteken Onbeperkt 1,5% cashback op alle verkrijgen Plusteken Geen jaarlijkse kosten. Te combinatie met kaartspel zoals Sapphire Chase SanctuaryU kunt uw punten tradities wegens kosteloos te rondreizen.

Sapphire Chase Sanctuary

Den Sapphire Chase Reserve Ie is eentje van den lieve reisbeloningskaarten. Goede vooruitgang Welkom 50.000 puntenaanbieding (Na $ 4.000 te hebben uitgegeven ter den eerste trio maanden).

Mijn favoriete voordelen van dit ticket zijn gewonnen 3 keer zoveel reis- plus eetgelegenhedenPlusteken $ 300 jaarlijkse reistegoedPlusteken Kosteloos toegang totdat den luchthavenloungePlusteken $ 100 GlobalEntry of TSA-PreCheck-tegoedPlusteken Er zijn geen buitenlandse transactiekostenPlusteken plus Transferpunten zoals 13 luchtvaartmaatschappijen plus hotelpartners zoals Hyatt, United plus Southwest.


Overheen Debra Schroeder

Debra is ofschoon 12 schooljaar eentje voormalige leidinggevende ter den reisindustrie plus heeft sinds 1994 den wereld rondgereisd met airline miles plus creditcardpunten. Zij leert jij den geheimen van terdege rondreizen voordat minder poen.

Interacties met lezers

Dit webpagina tweedehands Akismet wegens spam te verminderen. Lees hoe uw reactie-gegevens worden verwerkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *