Hanoi stadsreis wegens den hoogtepunten te ontdekken

 

Ben jou eentje dagje aan ie plannen te Hanoi, maar vraag jou jou be waar jou heen moeten wegens den bezienswaardigheden van den stad noch te missen? Keer terug zoals den reisroute van Hanoi wegens den trektocht veiliger plusteken comfortabeler te maken plusteken geniet van eentje onvergetelijke dag te den hoofdstad van Vietnam.

Den hoofdstad van Vietnam, met eentje geschiedenis van meer dan 1000 schooljaar, is eentje zeer aan te gebieden bestemming voordat elke museumbezoeker. Den stad bouwt eentje emotionele setting waar den sfeer van vervlogen tijden samenkomt met den snelle groei van ie dynamische stadscentrum.

Ter den voormiddag

Den stadstour houdt jou bezig rond den uiterst bezochte bestemmingen, dus permitteren wij vroegtijdig verering ​​plusteken eentje heerlijk hof pakken. Pho (Vietnamese rundvleesnoedels). Onze reisleider neemt jou met eentje privétaxi mee zoals den lounge wegens jou ingevolge alle wonderen van Hanoi te leiden.

Onze eerste zekering Mausoleum van Ho Chi Minh, Plus eentje gebouw wegens den verdiensten van Ho Chi Minh’s oom – den volwassene voorman van Vietnam – te herdenken.

Reisroute door Hanoi om de hoogtepunten van het Ho Chi Minh Mausoleum te ontdekken

NB: Ie heiligdom is ontsloten van dinsdag totdat plusteken met donderdag plusteken te ie weekend, dus vergeet noch wegens den datum te nakijken voordat jou vertrekt. Let zowel op onze kleren. Vermits dit eentje hevig spirituele plek is, toestemmen u geen korte broeken of mouwloze shirts dragen.

 

Plus vergeet noch wegens den sites te den buurt te bekijken Eentje pilaar is den tempel, Diegene eruitziet indien eentje lotusbloem plusteken ie stulp van den oom is ie oude, dat veel van zijn memorabilia bewaart.

Na ruwweg 2 uur gaan wij zoals den volgende bestemming. Hier komen wij onder den eerste universiteit te Vietnam, Den Tempel van Literatuur. Ie is opgedragen aan Confucius (Khong Tu) plusteken wordt beschouwd indien eentje symbool van den levenslange jagen op kennis voordat den Vietnamezen.

te den avond

Er wordt eentje lokale lunch geserveerd wegens jou te promoten opladen plusteken wij rondreizen zoals den buitenwijken van Hanoi wegens te opzoeken Vietnam Museum voordat Volkenkunde.

Was bewaard gebleven artefacten uit 54 groep moraal Ie wordt educatieve kennisgeving voordat diegenen diegene geïnteresseerd zijn te tradities plusteken tradities. Ie is zowel eentje uitstekende plek wegens den diversiteit van Vietnam te termen van demografie te verkennen.

Na ruwweg twee uur, nadat jou jou hebt ingecheckt te alle hoeken van ie Museum voordat Volkenkunde, wenden wij terug zoals ie stadscentrum wegens te smullen van den zeldzame schoonheid van den natuur. Den oude buurt.

Reisroute door Hanoi om hoogtepunten uit de oude wijk te ontdekken

Den 36 oude straten van Hanoi zijn volmaakt voordat eentje wieg avontuur. Jij zult versteld staan ​​van den vintage bouwkunst van ie stulp, zijn veelzijdigheid In elke straat wordt lokale koopwaar verkocht Verkopers ratelen rumoer.

Er is echter eentje snuisterij diegene uw ervaring zoals eentje hoger niveau tilt. Is eentje wandeling overheen den cyclo maken. Stap op eentje cyclo (driewieler) plusteken rijd ingevolge den smalle straatjes ter den oude wijk, ie sentiment nep jou te den gedrang van Hanoi bent.

Reisroute door Hanoi om de hoogtepunten van het Huan Kim-meer te ontdekken

Den fietstocht toestaan ruwweg 45 minuten. Daarna wenden wij terug zoals uw hotel, zodat u kunt smullen van eentje heerlijk maaltijd te eentje populair restaurant plusteken den avond schattig kunt slijten.

Wij raden u ten zeerste aan wegens den hotelomgeving te verkennen. Vertel onzerzijds verschillend watten u wilt verrichten, dan stellen wij eentje opsomming met suggesties voordat u samen. Neem voeling met onzerzijds op via e-mail wegens op den hoogte te blijven van vreemdelingenverkeer te Vietnam plusteken Indochina. Totdat den volgende keer

Ảnh (elle)
Eli
Ik had tijdens mijn vroege kindertijd noch veel mogelijkheden wegens te rondreizen, dus besloot ik mijn junior jaren te wijden aan ie verkennen van den wereld. “Ga met eentje zuiver hart.” Dit is mijn motto voordat elk avontuur te mijn leven. Plus omdat porties vitaal is, schrijf ik graag overheen mijn rondreizen, zodat ie publiek eentje onpartijdig beeld krijgt van den bestemming. Dit is watten ik handelen voordat ik trektocht, den waarheid definieer plusteken mijn mentaliteit open sta voordat obstakels plusteken zegeningen. Dus blijf op den hoogte voordat mijn nieuwe vertellen.

den postbode Hanoi stadsreis om de hoogtepunten te ontdekken Ie verscheen voordat ie vooraf Travel Sense Asia ™.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *