Hoe eentje zeester te zien ter Phu Quoc

 

Phu Quoc staat beroemd wegens zijn idyllische stranden, romantische zonsondergangen, groenblijvende wouden plus eentje rustige omtrek. maar dat is noch alles. Phu Quoc is zowel den thuishonk van eentje vitaal veel prachtige zeesterren.

Kom hier plus jouw kunt tegelijkertijd zwemsport plus den kleurrijke zeesterren observeren. Er wacht jouw eentje hele nieuwe ervaring!

Den perfecte tijdstip wegens zeesterren te zien ter Phu Quoc

Zoals mensen veelal denken, is den zomer den uitgelezene tijdstip wegens zoals den zee of den stranden te trekken. Den situatie is noch juist mits jouw eentje zeester wilt zien ter Phu Quoc. Wegens hier ie uitgelezene zicht op den zeester te krijgen, moeten jouw den tijdstip afspreken Maart of april.

Ter maart of april is den zon helemaal helder, den lucht is blauw hooggelegen plus ie water is kristalhelder. Ie belangrijkste is dat zeesterren alomvertegenwoordigd zijn plus intact sluit erbij den strand. Zij ligt pal bovenop ie zand plus ligt lekker te zonnebaden.

Zeesterren in Phu Quoc

Den heldere, kristalblauwe plus kalme zee met extreem klein wit zand maakt ie voordat elke vakantiereiziger gemakkelijk wegens den levendige oranje zeester te spotten.

Jouw kunt er veel plaatje’s mee maken, maar trapje er noch op of kras zij noch uit ie water. Dit meldingen wordt straks gedetailleerd.

Waar jouw den zeesterren ter Phu Quoc kunt zien

Ie vissersdorp Rach Vem (Làng chài Rạch Vẹm)

Mits u op zoek bent zoals plekken buitenshuis den gebaande paden, wegens rustig te lozen of gewoon weg van den oploopje van den volwassene steden, Rach Vem Fishing Village zullen aan uw behoeften plus meer voldoet.

Uitsluitend dit bestemming worden ontdekt plus begon voordat 2 schooljaar open te staan ​​voordat vreemdelingenverkeer. Wegens dit reden schittert ie zandstrand dat u hier bezoekt nog steeds van ongerepte schoonheid. Zeewater is zuiverder dan uiteindelijk. Zoek gewoon op google plus jouw zult zien hoe ie zandstrand er hier uit zullen kunnen zien met zijn overvloed aan levendige zeesterren.

Zeesterren in het dorp Phu Quoc rach vem

Ie pluspunt van dit gehucht is hoe vriendelijk den lokale populatie is. Zij staan ​​immermeer klaar wegens te promoten. Aldaar den meeste lokale bewoners hier van den visvangst leven plus stap sinds kort profiteren van ie vreemdelingenverkeer, zijn zij hevig nederig. Zij brengen jouw hun inherent zeevruchten diegene zij vangen plus kokerij. Zijn kookkunsten zijn ongetwijfeld noch van dit wereld.

Ie vissersdorp Rush Fame ligt op ruwweg 25 km afstand mits u van hieruit reist Dong Chau stad. U kunt eentje taxi nemen of eentje motor huren plus er zelf komen.

Zeesterren in het dorp Phu Quoc rach vem (2)

Ene intact belangrijke opmerking hier is Visite den positie nooit van mei totdat september.

 

Er zijn twee uitgangspunten. Ten eerste omdat er tijdens dit tijdstip veel zware regen is gevallen plus den weg zoals ie vissersdorpje Rach Vem, dat ruw, vuil plus stoffig is, ter ie water is vastgelopen, waardoor ie slibachtig plus buitengewoon moeilijk is voordat elk voertuig wegens op te rijden. Ie toestaan meer dan 2 uur.

Ten tweede barst van mei totdat september afval plus vuil zeewater van ie einde van den Mekong-rivier veelal ter ie noorden van ie schiereiland Phu Quoc, Rush Fim. Dit heeft den biodiversiteit hier vernietigd, waardoor den zeesterren weg van den strand zijn afgeschrikt. Helaas hebben ter dit tijdsperiode veel toeristen dit gehucht bezocht plus hebben zij veel klachten wegens den slechte ervaringen.

Sau Beach (Bai Sau)

Bai Sau Beach ligt aan den strand Thuy stad, Dat is ruwweg 25 km Vanuit ie centrum van Duong Dong. Ie is zeker eentje visite waard ter Phu Quoc, met zijn kerks zandstrand plus ie helderblauwe zeewater. Zittend op ie zandstrand van Bai Sau, zult u versteld staan ​​van den schoonheid van ie ongerepte zandstrand plus den majestueuze landschappen eromheen.

Sao Beach Phu Quoc

Verdord seizoen dat toestaan van Van november totdat maart Ie is den uitgelezene tijdstip wegens eentje ​​uitstapje te maken zoals Bai Sau Beach. Ter dit seizoen schommelt den temperatuur tussen den 25 plus 28 graden Celsius. Er komen misschien veel gas zoals Phu Quoc, dus ie schenkkan zijn dat den hele hotels hevig snel volgeboekt zijn.

Ene andere perfecte tijdstip wegens van Bai Sau Beach te smullen, is van half april totdat juni. Ie weer schenkkan echter eentje ietsje warm plus vochtig wordt. Daarom moeten u erbij ie uitchecken immermeer water plus zonnebrandcrème meenemen.

Tips voordat populaire reizigers

Met terugkoppeling van onze voormalige reizigers, zullen wij hier watten nuttig raad voordat u opschrijven. Wij hopen dat jouw eentje geweldige trektocht hebt met den uitgelezene ervaring.

  • Vermijd trekken ter ie regentijd (mei totdat september)
  • Stap noch op den zeesterren plus raap zij noch op uit ie water – verschillend gaan zij dood
  • Neem geen zeester mits souvenir
  • Zoek zoals kwallen plus raak zij noch aan
  • Vraag den lokale populatie of uw reisgids welk zandstrand u moeten opzoeken (vermijd gevaarlijke stranden)

Quang KhaiAnthony Icarus

Ik ben immermeer hoewel eentje avontuurlijk persoon geweest sinds ik eentje klein zuigeling wasgoed. Mijn moeder moeten ie moeilijk hebben gehad wegens mij stilzwijgend te toestaan zitten of thuis te blijven. Elke trektocht diegene ik maak, ongeacht ie lange of korte budget, low of high-end, zorgt er immermeer voordat dat ik keer op keer verliefd word op den prachtige natuur, den unieke cultuur plus den lieve lokale populatie.

den postbode Hoe een zeester te zien in Phu Quoc Ie verscheen voordat ie vantevoren Travel Sense Asia ™.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *