Den traditionele ambachtelijke dorpen te den buurt van Hanoi diegene u noch toestemmen missen

 

Op zoek zoals onvergetelijke culturele ervaringen met handwerkworkshops? Dit traditionele ambachtelijke dorpen te den buurt van Hanoi zullen ongetwijfeld op uw reislijst willen staan.

Ontdek ie stuk voordat stuk plus jou zult versteld staan ​​van ie bekwame vakwerk plus den delicate producten diegene den Hanoyes koesterden.

Bat Trang Pottery Village

Vietnamese naam: Lang Gum Bat Trang

Uw locatie: Gemeente Bat Trang, Gia Lam District, Hanoi – 20 km ten zuidoosten van ie centrum van Hanoi

Traditionele dorpen van Bat Trang Hanoi

Hoogtepunten: Bat Trang Pottery Village, gesitueerd 20 km ten zuidoosten van ie centrum van Hanoi, zullen zeker jou volgende bestemming zijn. Met ene vermogende geschiedenis plus ene hoge reputatie voordat ie plukken van den aardewerkcreativiteit te Noord-Vietnam, zullen den Pottery Trustees van Bat Trang elke museumbezoeker zeker verwonderen met hun bekwame vakwerk.

Immermeer ene uitgestrekte smaak aan kunstwerken van pottenbakkerskunst plus aardewerk binnenshuis handbereik: van keukenuitrusting (vazen, schalen, schalen, etc.) totdat mooie souvenirs plus den uiterst verfijnde plus welstand kunstwerken.

Eentje bijkomend punt waarom jou Bat Trang Village zullen willen opzoeken, is dat er zoveel keramiekateliers op één dag opengaan. Met individuele instructies van den vakmensen kun jou jou inherent stuk pottenbakkerskunst maken, warming-up plus glazuren.

Traditionele dorpen van Bat Trang Hanoi

Vervoer: Omdat den bestemming noch verafgelegen van ie centrum van Hanoi ligt, heb jou misschien drietal opties: bus, motor of taxi. Den goedkoopste methode wegens er te komen is onderbrak bus nr. 47 te nemen vanuit ie stadscentrum, diegene slechts 15.000 VND kost.

U kunt ene motorfiets huren voordat degenen diegene op ene motor kunnen rijden plus genot van ie zelf ontdekken van den wegenkaart. Voordat meer kalmaan kunt u ene taxi schiften, diegene varieert van 200.000 VND plus meer.

Traditionele dorpen van Bat Trang Hanoi

Opmerkingen: Mits u ene vitaal tal producten van porselein of aardewerk koopt, moeten u den verkopers eraan herinneren uw product zorgvuldig te te pakken plus vast te zetwerk. U wilt ie noch breken tegen den tijdstip dat u thuiskomt.

Van Phuoc Silk Village

Vietnamese naam: Lang Schuiflade Zwemvlies Fook

Uw locatie: Van Phuoc Pavilion, Hectare Dong District, Hanoi – 8 kilometer ten zuidwesten van Hanoi

Hoogtepunten: Zijde is ene van den mooiste stoffen op bodem. Mits jou ie hierover met mij ooit bent, toestemmen jou ie gat Van Phuoc Silk, dat slechts 8 kilometer ten zuidwesten van Hanoi ligt, noch missen.

Van Phuc Hanoi traditionele dorpen

Van Phuc, meer dan 100 schooljaar geleden opgericht, heeft delicate zijden weeftechnieken gekoesterd, waardoor ene van den uiterst verfijnde zijden kledingstukken is ontstaat. Zodra uw vel Van Phuc Silk raakt, voelt u den onweerstaanbaar zachte, lichtgewicht textuur.

Onder den traditionele dorpszijde is den belangrijkste waaierzijde. Ie is ene unieke zijde, met zachte bloemen op ie oppervlak van zijde plus doorweekte bloemen diegene enkel zichtbaar zijn tijdens blootstelling aan licht. Zonder ie harde werkgelegenheid plus den flexibiliteit van professionele vakmensen te moeilijke tijden, zullen Van Silk verdwenen zijn.

Van Phuc Hanoi traditionele dorpen

Dwalend onderbrak ie Silk Village, zie jou den woningens van honderden lokale ambachtslieden ongeacht enorme banyanbomen, gemeenschapshuizen plus oude waterputten. Slechts ene korte trip zoals ie gat, u heeft den plaats wegens op tijdstip te opzoeken plus handwerk plus souvenirs te kopen tegen ene redelijke prijs.

Vervoer: Netwerk indien toegang totdat Bat Trang, kunt u uit 3 voorgaande opties schiften, maar overmits ie veel po tijdens Hanoi ligt, zijn den kosten voordat elke optie goedkoper.

Van Phuc Hanoi traditionele dorpen

NB: Maakt u zichzelf geen zorgen dat den makker misschien noch tijdens uw vlees past of dat den kleur noch tijdens uw teint past. Mits u uw inherent zijden kledingstuk wilt, informeer dan gewoon plus den professionele kleermakers van Van Phuc Silk Village zullen bijstellen watten tijdens u past.

Dorpshoed diegene Chung maakt

Vietnamese naam: Lang Nun Chung

Uw locatie: Gemeente Phuong Trung, Thanh Oai District, Hanoi – 30 km ten westen van ie centrum van Hanoi

Chuong Conical Hat het maken van traditionele Hanoi-dorpen

Hoogtepunten: Cone Hat – Non Schuiflade, samen met “ao dai”, is immer ie hart plus den ziel geweest van den Vietnamese vrouw, diegene staat voordat zachte plus delicate charme. Zo eenvoudig indien den Non Schuiflade-look, kost ie tijdstip plus vaardigheid wegens ie werkproces erachter te perfectioneren.

Voordat degenen diegene graag meer willen weten overheen ie veranderingsproces, wacht ie Chuong Conical Hat Making Village televisiekanaal wegens den hoek op jou wegens te ontdekken.

Ie lijdt geen twijfel dat u te elke winkelzaak ene conische hoed kunt vinden plus kopen. Maar ie uitgelezene is tenslotte van Chuong Conical Hat Making Village.

Chuong Conical Hat het maken van traditionele Hanoi-dorpen

Dit hoeden zijn vervaardigd van palmbladeren uit Quang Binh County, zijdedraad uit Trieu Khuc Village plus bamboe uit Hoa Binh County, plus dit hoeden voldoet aan alle invorderen: van zachte textuur, veilige opbouw totdat ingewikkeld vakwerk plus kwaliteit. Den conische hoed schenkkan wordt tweedehands ter dekking tegen regen plus zon, maar zowel indien ene uniek souvenir voordat vrienden plus huisgezin.

Chuong Conical Hat het maken van traditionele Hanoi-dorpen

Vervoer: Vrijwel 30-40 km ten westen van ie centrum van Hanoi, is ie gemakkelijk wegens Chuong Conical Hat Village te doordringen. Jouw kunt den bus nemen, ene taxi orderen of zelf op ene motor rijden van Hanoi zoals Chung Village.

Gehucht Dao Tok Puppet

Vietnamese naam: Làng rối ào Thục

Uw locatie: Gemeente Dao Thok, Dong Anh District, Hanoi – 20 km van ie centrum van Hanoi

Hoogtepunten: Ie gat Dao Thuc, gesitueerd te ie district Dong Anh, staat beroemd wegens zijn 300 schooljaar oude waterpoppenshows. Thuy Dinh, ene symmetrische tempelgevel van traditionele noordelijke bouwkunst gebouwd op ene prachtig uitziend zwembad omringen onderbrak groene banyanbomen, is ie hoofdpodium voordat den waterpoppenshows van dit dag.

Dao Thok dorpen traditionele Hanoi-pop

Ter Dao Thuc Water Puppet Village zijn den poppen onderbrak den dorpelingen zelf vervaardigd wegens den personages te Vietnamese volksverhalen te vertegenwoordigen. Elke speelgoedpop is ruwweg 30-40 cm hooggelegen, vervaardigd van hout plus aan den huls geverfd voordat waterbestendigheid.

Mits den poppen te den vleugels van andere poppen den scènes enkel kunnen binnengaan onderbrak achteruit of hoeklijn te wentelen, te Dao Thuc kunnen ambachtslieden den speelgoedpop zoals linksaf plus rechts beteugelen plus den scènes binnengaan onderbrak te wentelen.

Terwijl den voorstelling voordat ie voorhang doorgaat, staan ​​diepwaterpoppenspelers achter Thuy Dinh, gescheiden van ie voorpodium onderbrak ene gevorkt bamboebarrière plus verzorgen zij den poppen met onder water verborgen bamboestaven, touwen plus haspels.

Dao Thok dorpen traditionele Hanoi-pop

Elke manoeuvre van den poppen wordt vakkundig gemanipuleerd wegens op natuurlijke wijze synchroon te stevenen met den toespraken van den personages plus met den voordoen plus ritmes van den achtergrondmuziek.

Met verwikkelingen diegene strak zwachteling liefhebben met den Vietnamese folklore of den dagelijkse routine, kunnen gas meer leren overheen den cultuur van ie Vietnamese platteland.

Cu Da Vermicelli gat

Vietnamese naam: Làng miến Cự à

Uw locatie: Gemeente Cu Khe, Thanh Oi District, Hanoi – 13 km van ie centrum van Hanoi

De traditionele dorpen van Cu Da Vermicelli Hanoi

Hoogtepunten: Ie oude Cu Da Village staat noch enkel beroemd indien ene unieke culturele plek, diegene nog steeds ene verzameling Vietnamese panden te antieke stijl met indrukwekkende bouwkunst heeft, maar ie is zowel ene kennis plek voordat den grootste produktie van noedels te den noordelijke delta.

Vermicelli, glasnoedels, of zoals wij ie te ie Vietnamees “minteken” vermeld, zijn te vinden te veel speciale gerechten zoals pho, loempia’s plus noedelsoep of kunnen wordt geserveerd met gegrild vlees, maar nergens is meer dominant tijdens Cu Da. gat.

De traditionele dorpen van Cu Da Vermicelli Hanoi

Den dorpelingen hier maken veel gewoonte van hun ruimte, want overal zweven witten plus gele glazen noedels, diegene huisbedekkingen plus wanden bekleden, plus elk oppervlak wegens noedels op te zweven.

De traditionele dorpen van Cu Da Vermicelli Hanoi

Eerst maakten den dorpelingen van Cu Da enkel noedels indien hun inherent voedsel, maar met zijn werkelijke kwaliteit is ie zo populair werd dat ie den belangrijkste zakelijke activiteit te ie gat is werd, met honderden vaten diegene elk schooljaar wordt verkocht.

Ie wierookdorp Quang Phu Kao

Vietnamese naam: Lang Queng Fu Ku

Uw locatie: Aung Hoa District, Hanoi – 35 km van ie stadscentrum van Hanoi

Hoogtepunten: Ie gat Quang Phu Cau te Ung Hoa, 35 kilometer van ie stadscentrum van Hanoi, staat beroemd wegens zijn eeuwenoude wierookproductie.

Kwang Phu Kao wierook gemaakt in traditionele Hanoi dorpen
Kwang Phu Kao wierook gemaakt in traditionele Hanoi dorpen

Overal te den dorpen Cao Bao, Phu Long Thong plus Dao Tu te ie gat waren den straten roze plus stopteken van den wierookstokjes. Hier werken tientallen ambachtslieden elke dag hard aan ie verven, droogmaken plus snijden van bamboe wegens voordat ie nieuwe maanjaar squash-eetstokjes te maken.

Kwang Phu Kao wierook gemaakt in traditionele Hanoi dorpen
Kwang Phu Kao wierook gemaakt in traditionele Hanoi dorpen
Kwang Phu Kao wierook gemaakt in traditionele Hanoi dorpen
Kwang Phu Kao wierook gemaakt in traditionele Hanoi dorpen

Den verkoper stijgt elk schooljaar voordat plus tijdens ie nieuwe schooljaar tussen half januari plus half sprokkelmaand, wanneer mensen tempels opzoeken plus thuis wierook stortregenen of stremming verzengen tijdens ie voorouderlijke altaar.

Dorpsproducten wordt noch enkel te Vietnam gekocht, maar zowel te andere Aziatische terechtkomen: India, China, Maleisië, enzovoort. Quang Phu Cau tweedehands modaal ruwweg 200 ton materiaal vanaf maand plus produceert 50 ton wierook.

Kwang Phu Kao wierook gemaakt in traditionele Hanoi dorpen
Kwang Phu Kao wierook gemaakt in traditionele Hanoi dorpen

Veel van den kiek’s vervaardigd onderbrak getalenteerde fotografen hebben hoge plekken behalen te internationale fotografiewedstrijden.

Quang KhaiAnthony Icarus

Ik ben immer alreeds ene avontuurlijk persoon geweest sinds ik ene klein zuigeling wasgoed. Mijn moeder moeten ie moeilijk hebben gehad wegens mij stilzwijgend te permitteren zitten of thuis te blijven. Elke trektocht diegene ik maak, ongeacht ie lange of korte budget, low of high-end, zorgt er immer voordat dat ik keer op keer verliefd word op den prachtige natuur, den unieke cultuur plus den lieve lokale populatie.

den postbode De traditionele ambachtelijke dorpen in de buurt van Hanoi die u niet mag missen Ie verscheen voordat ie vooraf Travel Sense Asia ™.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *