Trekken met nageslacht: ene geweldige familievakantie ter Vietnam voorstellen

 

Zorg voordat familiebanden ter Vietnam, den verborgen parel ter Zuidoost-Azië. Jou krijgt den mogelijkheid wegens authentieke gerechten te geoefend, kennis van den trotse geschiedenis van ie land te verrijken plusteken den schilderachtige natuur vast te leggen.

Mocht u geïnteresseerd zijn ter dit reisroute, graag Bereik ons Voordat meer raadgeving!

Dag 1: Shin Chau, Vietnam!

Komst op den vliegveld Noi Bai. Eentje vriendelijke reisleidster begeleidt u zoals ie hotel wegens ter te checken. Ontvang watten vrije tijdstip wegens te ontspannen plusteken te verjongen na jouw trektocht, want wij hebben spannende tijdschema’s voordat den komende dagen.

Dag 2: Ontdek den hoofdstad Hanoi

Den eerste bestemming vandaag Mausoleum van Ho Chi Minh. Uw nageslacht zullen versteld staan ​​van den prachtige vertellen van den omvangrijke voorman diegene Vietnam onafhankelijk maakte.

Hij stopte via Eentje pilaar is den tempel Dichtbij wegens te plezier van ie unieke op lotusbloem geïnspireerde ontwerp. Daarna ter Den Tempel van LiteratuurJou krijgt den mogelijkheid wegens kennis te verrijken overheen den uiterst vooraanstaande geleerden ter den geschiedenis van Vietnam.

Hanoi Vietnam familiereis 11 dagen 2

Opmerking: vermits wij sommige religieuze plusteken spirituele locaties opzoeken, raden wij formele kleren aan diegene jouw knieën plusteken schouders bedekt.

 

Eentje andere belangrijke opmerking is dat ie Ho Chi Minh-heiligdomcomplex op maandag gesloten is wegens onderhoud. Dus mits den tour diegene dag plaatsvindt, heb jouw ene andere potentie wegens den vorm te opzoeken, diegene zowel oude panden zijn.

Hanoi familiereis Vietnam 11 dagen

Voortzetting uw trektocht zoals Volkenkunde Museum ter den avond. Den inderdaad bewaarde artefacten van 54 ethische groepen wordt educatieve kennisgeving voordat jonge nageslacht wegens meer te weten te komen overheen etnische diversiteit.

Helaas is ie Volkenkunde Museum zowel noch op maandag ontsloten. Maar u kunt ervoor uitzoeken wegens te opzoeken Hoa Lo Strafgevangenis Indien ene alternatief. Dit is ene plek wegens den tragische maar heroïsche geschiedenis van Vietnam te toestaan zien.

Dag trio: cruise ter den prachtige Halong-baai

Na ie ontbijt rondreizen wij zoals Halong Bay. Wij raden u ten zeerste aan wegens ene ​​cruise te uitzoeken wegens optimaal te plezier van ie vergezicht overheen den inham.

Erop komst ter den toevluchthaven verwelkomt den crew u aan scheepsdek met ene lunchfestijn met lokale zeevruchten. Neem den tijdstip wegens te loeren terwijl den boot via weelderige groene eilanden vaart.

Familietour door Halong Bay in Vietnam 11 dagen

Ter den namiddag is ie tijdstip wegens ene ​​van den nieuwe zeven wereldwonderen, ene UNESCO-werelderfgoed, te verkennen. U heeft den potentie wegens zoals ene partner te springen Bamboe roeiboot Of prof Kajak Opzoeken Bai Tu Long Bay plusteken ie vissersdorp Phong Feng.

Hier krijgen uw nageslacht ene kijkje ter ie dagelijkse leven van den geweldige lokale populatie. Stel jouw voordat dat jouw peddelt op smaragdgroene wateren plusteken den prachtige natuur met jouw gezin van dichtbij bekijkt, ie is zo bevredigend.

Dag viertal: rustige voormiddag ter Halong Bay

Goeiemorgen overheen den natuur voort mee te verrichten Tai Chi-cursus aan dek. Ie is eigenlijk verfrissend voordat jouw psyche. Aan scheepsdek wordt ene heerlijk ontbijtbuffet geserveerd.

Jou hebt den potentie wegens te opzoeken Thien Son CaveStulp van mysterieuze stalactieten diegene ter ongelooflijke vormen voorkomen. Ie is ene uitstekende toneel voordat ie maken van gedenkwaardige familiefoto’s met den majestueuze travertijnstenen.

Ter den namiddag is ie vertrek van den crew. Tijdstip wegens terug te gaan zoals Hanoi plusteken zoals ene andere noch minder indrukwekkende bestemming te gaan, Danang.

Dag 5: Ervaar den stilte van Hoi An Reef

Vanuit uw hotel wordt u voort uw reisleidster zoals Tra Que Village, Eentje landelijke stad ter Hoi An. Jou leert vooraf overheen den geschiedenis van ie gat plusteken zijn groenteteelt, plusteken ontdekt ie gewoonte van groenten erin. Traditionele Vietnamese geneeskunde.

Toestaan wij vervolgens ene wandeltocht maken overheen den landweg wegens ie idyllische platteland te opzoeken. Komst ter ie gat, maak jouw boerenkledij klaar plusteken sluit jouw aan via den gastvrije burpen wegens ie land klaar te maken plusteken te bemesten met zeewier uit ie plaatselijke meer.

Jou bent ene werkelijke oprisping word plusteken zowel jouw nageslacht met ene volledige schilderijlijst van landbouwactiviteiten zoals zaaien, zaaien, greens water geven plusteken greens verzamelen. Ie is ene geweldige methode wegens ‘s ochtends op ene hoeve te werken. Daarna schenkkan uw gezin plezier van ene lunch van oprisping totdat reclamebord via ene plaatselijk gezin. Alle ingrediënten zijn plaatselijk vervaardigd.

Familiereis in Huian Vietnam 11 dagen 2

Blijf rondreizen zoals Hue oude stad ter den avond. U krijgt energie van den heldere lantaarns, diegene ene wonderland voordat uw nageslacht creëren.

U vindt kleine winkeltjes met ene verscheidenheid aan ter ie oog springende kunsten plusteken ambachten, geproduceerd voort expert naaisters plusteken kleermakers. Zij kunnen zelfs binnenshuis ene twee dagen ene volledig pak voordat jouw maken. Vergeet noch wegens via zonsopgang ene familiefoto te maken, wanneer verblindend zonlicht op den gele wanden van Hot An schijnt.

Breng vervolgens ene wieg visite aan den lokale Hoi An-markt plusteken volg den kleine steegjes wegens dit te zien China Assembly Hall, den beroemde Japanse overdekte kunstwerk Plus Tan Qi’s oude stulp Plus Stad van China Aan den andere zijde van ie kanaal. Eentje wandeling voort ie rustige Hoi An is ene methode wegens totdat innerlijke stilte te leiden voordat zowel nageslacht mits volwassenen.

Dag 6: Magische stenen ter Marble Mountain

Neem vanaf Hoi An ene automaat wegens zoals toe te rijden Marble Mountain Wegens zoals Marble Mountain te gaan. Den marmeren travertijnheuvels bezaaid met boeddhistische heiligdommen zullen jouw omhullen.

Denken eraan wegens jouw terug te voorttrekken Stone Carving Village is Nok. Ie ligt pal aan den voetbeen van den berg. Hier hebben bekwame lokale beeldhouwers verschillende marmeren producten vervaardigd diegene zoals vele neerdalen overheen den hele wereld wordt geëxporteerd. Jou nageslacht vinden ie heerlijk wegens te weten hoe zij ene marmeren beeld willen maken.

Dag 7: Den schoonheid van ie nachtleven van Ho Chi Minh

Erop ie verlaten van Hoi An wordt u met den automaat zoals Danang gebracht. Neem den vlucht zoals Ho Chi Minh-stad. Neem ene ​​rust ter ie hotel plusteken klaargemaakt u voordat op ene welstand maaltijd tijdens ene riviercruise.

HCM City Vietnam Family Tour 11 dagen

Den Saigon-rivier wordt ‘s nachts verlicht voort LED-lampen van hoge panden plusteken wolkenkrabbers aan den wallen van den rivier. Plezier van den zachte stormwind op ie dek terwijl u dineert met uw gezin is ene ervaring mits geen ander.

Dag 8: Close-up ter Ho Chi Minh Stad

Mis den mogelijkheid noch wegens te ontdekken Koperen tunnelsIe is ene ingewikkeld ondergronds systeem met rustkamers, patiëntenkamers plusteken zelfs ziekenhuizen. Daarnaast is er ene veelzijdig scala aan buitenactiviteiten zoals boogschieten plusteken paintball voordat ie hele gezin.

Cu Chi Tunnel HCM City Vietnam Gezinsreis 11 dagen

Start uw middagreis ter den kathedraal Notre Lady, den elegante overgebleven Franse bouwkunst. Jou volgende zekering is ie Saigon Postbode Office, ie grootste postkantoor ter Zuidoost-Azië. Maak vervolgens kiek’s met uw gezin ter ie betoverende stadhuis van Ho Chi Minh. Ter ie War Remnants Museum heb jouw ene informatieve tijdstip met jouw nageslacht wegens den glorieuze geschiedenis van Vietnam te ontdekken.

Dag 9: Test den Mekong via Ben Tre

Vanuit Ho Chi Minhstad trektocht jouw zoals ie land van Coconut, Ben Tre.

Spring op ene rivierboot wegens ie plaatselijke park te opzoeken plusteken proefwerk versgebakken tropisch fruit of Ben Tree-specialiteiten zoals Kokosmeel snoep, Rijstvellen. Jou kunt tijdens den vlucht zowel den eigenaar van den werkplaats ontmoeten plusteken den technieken horen wegens accessoires te maken van kokosstelen.

Familiereis door Mekong Vietnam 11 dagen

Den namiddag is vrij plusteken intact gemakkelijk met ene fietstocht voort Westelijk Vietnam Village. Uw gezin krijgt den mogelijkheid wegens ene ​​diepgaand inzicht te krijgen ter ie leven van den lokale populatie hier.

Eentje comfortabel dagschema want u reist zoals Can Tho, onze laatste zekering tijdens dit familievakantie.

Dag 10: Leven op ene boot ter Can Tho

Can Tho staat beroemd wegens zijn kleur Kai Rang drijvende markt. Ie biedt dagelijkse materialen zoals vlees, groenten, fruit plusteken vele andere lokale voedingsmiddelen zoals Hu Tieu, Bun plusteken Pho.

Sprong ter enkele van den lokale dorpen, plusteken uw nageslacht krijgen den mogelijkheid wegens getuige te zijn van ie geweldige leven van den mensen diegene via den rivier woon. Uw gezin zullen ene onvergetelijke tijdstip slijten wegens zichzelf via den jagers te voegen Traditionele vistechnieken uitoefenen Of den Ambachtslieden diegene traditioneel handwerk maken.

Jou keert ‘s nachts terug zoals Ho Chi Minh-stad plusteken hebt watten vrije tijdstip wegens ter te pakken. Helaas is den vertrekvlucht ochtend.

Dag elftal: Vaarwel Vietnam!

Ie is ie einde van den trektocht van uw gezin voort ie land van Vietnam. Maar dierbare kiek’s van jouw riskeren zullen jouw immer herinneren aan den charmante natuur plusteken gastvrije mensen. Trektocht veilig zoals stulp plusteken kom ter den nabije toekomst terug!

Ảnh (elle)
Eli
Ik had tijdens mijn vroege kindertijd noch veel mogelijkheden wegens te rondreizen, dus besloot ik mijn junior jaren te wijden aan ie verkennen van den wereld. “Ga met ene zuiver hart.” Dit is mijn motto voordat elk avontuur ter mijn leven. Plus omdat porties beslissend is, schrijf ik graag overheen mijn rondreizen, zodat ie publiek ene onpartijdig beeld krijgt van den bestemming. Dit is watten ik doet voordat ik trektocht, den waarheid definieer plusteken mijn psyche open sta voordat obstakels plusteken zegeningen. Dus blijf op den hoogte voordat mijn nieuwe vertellen.

den postbode Reizen met kinderen: een geweldige familievakantie in Vietnam voorstellen Ie verscheen voordat ie vooraf Travel Sense Asia ™.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *