Taichi Vietnamees – den perfecte activiteit voordat den surplus van jou leven

 

Visite Vietnam, waar jou veel mensen slow motion-trainingen kunt zien tenuitvoerleggen ter ie park, op ie voetpad plus zelfs op sommige toeristische plekken zoals Halong Bay. Ie is den beoefening van Taichi, eentje menigte zachte bewegingen met duidelijke gezondheidsvoordelen voordat alle leeftijden.

Traceer den oorsprong van Taichi’s

Men geloofde dat den formatie van Taichi er iets mee te maken had Taoïstische plus boeddhistische kloosters. Hoewel er geen manifest bewijs is, hebben veel Taishi-scholen er inspiratie uit gehaald Taoïstische monnik, Zhang Sanfeng Ter den twaalfde eeuw.

Dit is zowel den tijdsperiode waarin ie neo-confucianisme (eentje bewuste synthese van taoïstische, boeddhistische plus confucianistische tradities, plus vooral den leringen van Mencius) aan populariteit won ter ie Chinese intellectuele leven.

Vijf belangrijke stijlen van Taichi ontwikkelden zichzelf tijdens den 16e plus 19e eeuw, waaronder Chen-stijl, Yang-stijl, Wu Hao-stijl, Wu-stijl, Zon-stijl. Dominante familietechnieken porties dezelfde basistheorie, maar verschillen ter hun invalshoek van training.

Vietnam Taichi

Ter Vietnam weet niemand re hoe plus wanneer dit Chinese krijgskunst ie dagelijkse leven van den Vietnamezen doordrong. Lokale mensen repeteren Taichi voordat Gezondheidsvoordelen Ter positie van zelfverdediging. Ie is dus gewoon wegens ouderen plus ouderen taishi-bewegingen te zien maken ter ie park, op den voetpad ter alle Vietnamese steden.

Om den opkomst van eentje gezonde plus evenwichtige levenswijze onder jongeren, spenderen sinds kort steeds meer jonge Vietnamezen voetlicht aan Taichi plus aan andere gezondheidspromotie-onderwerpen zoals yoga.

Taichi Club-forum ter HanoiIe worden opgericht ter 2012 plus heeft nu haast 3.000 leden. Taichi is zowel opgenomen ter talloze natuurontdekkingsreizen ter Vietnam, omdat ie den samenklank van hierbinnen zoals zonder bevordert met natuurlijke elementen zoals “qi” (lucht).

Taichi’s praktijkfilosofie

Taichi benadrukt den balans tussen Yin plus yang. Den harmonieuze innerlijke stroom van “qi” (lucht) is ie ultieme mikpunt van Taichi’s training. Qi Ie wordt beschouwd indien eentje inwonende energiekracht voordat ie vlees. Ie uitoefenen van tai chi opent plus stimuleert den juiste stroom van chi.

Taichi’s bewegingen willen gepaard gaan met eentje diepe plus natuurlijke ademtocht, waarbij den voetlicht wordt afstammend zoals fysieke sensaties.

Ter verweerschrift vermijding Taichi-studenten ie gewoonte van gewelddadig geweld wegens gewelddadig geweld tegen te gaan. Sluwheid plus elasticiteit is den belangrijkste wet wegens inkomende sterkte wegens te leiden plus veilig te toestaan wijken.

Vietnam Taichi

Bevatten niet-competitieve Taichi-oefeningen Zachte bewegingen Van ie hele vlees met Bewuste ademtocht. Ie vermag wordt waargenomen indien eentje vorm van bewegingsmeditatie, diegene innerlijke stilte brengt.

Daarbij repeteren den bewegingen van Taichi noch veel druk uit op spierstelsel plus gewrichten. Ie zijn veelal cirkelvormige bewegingen plus jou doet er noch veel moeite voordat. Den spierstelsel ontspannen zichzelf zonder den gewrichten volledig te strekken of te krommen. Dus mensen van alle leeftijden kunnen Taichi thuis trachten wegens gezondheidsvoordelen te behalen.

Hoe Taichi uw gezondheid helpt verbeteren

Tai chi helpt den ademtocht onder controle te vasthouden op eentje wijze diegene zuurstof (“chi”) zoals ie hele vlees brengt. Ie traint den longen, verhoogt den zuurstofopname plus traint ie middenrif. Regelmatige tai chi verbetert ie ademhalingssysteem wegens voldoende zuurstof te leveren wegens ie vlees te toestaan werken.

Den rekbare plus zachte bewegingen ter Taichi’s reguleren den bloedstroom, watten den normale bloedsomloop bevordert zonder andere organen te vooruitschuiven. Eentje optimale bloedsomloop verbetert den werking van alle porties van ie vlees plus versterkt ie immuunsysteem wegens veelvoorkomende emoties zoals verkoudheid plus seizoensgriep te bevechten.

Vietnam Taichi

Taichi heeft zowel aangetoond dat ie den mogelijkheid op ie uitbouwen van ziekten diegene zwachteling vasthouden met veroudering verkleint. Studies in het British Journal of Sports Medicine Ie gaf aan dat den bloedglucosespiegel vorstelijk daalde tijdens mensen diegene regelmatig Tai Chi beoefenden. Dit is eentje mogelijk zwachteling met eentje betere controle van suikerziekte type 2 plus eentje atavisme van den ontstekingsreactie.

Dit low-impact plus slow motion-oefening richt zichzelf zowel op spierkracht, flexibiliteit plus airconditioning, diegene essentiële componenten van fitness zijn. Geen wonder dus Harvard Health Publishing Ie heet Taichi ‘Den perfecte activiteit voordat den surplus van jou leven’.

Basisbewegingen van Taichi voordat beginners

Wegens jou inzicht te geven ter tai chi, volgen hier enkele basisbewegingen diegene jou thuis kunt trachten. Let op uw ademtocht tijdens ie sporten. Zorg ervoor dat jou intens plus langzaam in- plus uitademt

Disclaimer: Indien u eentje medische beklacht heeft of speciale gezondheidsproblemen heeft (zwangerschap, handicap …), raadpleeg dan uw huisarts voordat u dit probeert.

Verwarming

 • Zet jou voeten tijdens mekaar plus til langzaam jou armen op, kras intens ademhaling plus buig dan jou knieën, plus ademhaling ter terwijl jou jou armen zoals beneden laat stromen
 • Kom weer op plus neer. Stem uw ademtocht be op uw voortbeweging
 • Open jou linkerbeen plus blijf jou handen op plus neer bewegen

Boom liefkozing

 • Start dit voortbeweging ter T-positie.
 • Steek uw handen ter uw vlees terwijl u inademt
 • Zuurstof uit, beweeg jou handen samen nep jou eentje boom omhelst, plus laat jou knieën iets zakken
 • Herhaal den voortbeweging 2-3 keer

Vos manen fragment

 • Leg beide handen op mekaar met eentje spatie ter ie midden, handpalmen zoals mekaar gestructureerd nep jou eentje basketbal vasthoudt
 • Verander uw gewicht ter eentje voetbeen aan dezelfde kantkloswerk van den bovenhand. Dus indien uw rechterhand leeg ligt, verplaats dan uw gewicht zoals uw rechtervoet
 • Breng ie andere bot zoals voren plus beweeg, terwijl u uw gewicht zoals ie voorbeen verplaatst, den onderste hand zoals voren nep u eentje frisbee gooit
 • Den andere hand moeten heen plus weer gaan wegens “op ie hoofdeinde van eentje uitgestrekte hond te uitgerust”.

Strijder plus vorser

 • Zet jou voeten tijdens mekaar plus laat jou handen ter jou vlees uitgerust
 • Zuurstof ter terwijl jou jou knieën buigt plus zakt, den linkerhand volks plus den rechterhand opgerold ter eentje vuist
 • Terwijl jou blijft inademen, bedek jou jou rechtervuist met jou linkerhand plus hef jou hem op
 • Kom staand
 • Zuurstof uit, laat los plus verdrink weer

Bekijk dit video voordat eentje visuele presentatie: https://www.youtube.com/watch?v=cEOS2zoyQw4

Taichi tenuitvoerleggen onder begeleiding van Sid tijdens jou trektocht zoals Vietnam is eentje ideale aanvulling op jou trektocht. Jij sluit jou noch enkel aan tijdens den lokale populatie ter hun dagelijkse activiteiten, maar jou stimuleert zowel jou gezondheid.

Wij raden jou aan wegens eentje ​​nachtcruise te maken ter Halong Bay, eentje van den New Seven Wonders of the World, plus fragment te nemen aan eentje Taishi-les ter den voormiddag op ie zonnedek. Ie adembenemende vergezicht overheen den inham zullen jou ervaring zoals eentje hoger niveau tillen!

den postbode Taichi Vietnamees – de perfecte activiteit voor de rest van je leven Ie verscheen voordat ie vooraf Travel Sense Asia ™.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *