Lieve plekken wegens te opzoeken te Vietnam na den pandemie

 

Zwerven is alles waar wij zoals hunkeren na den COVID-19-pandemie. Maar waar te rondreizen is nog steeds uitgesloten wegens den onzekerheid. Er zijn echter enkele ideale plekken te Vietnam, dankzij hun mate van veiligheid plus schoonheid, waar u uw volgende verloftijd zullen willen verslijten.

Meer dan eentje maand nadat den sociale beperkingen te Vietnam zijn opgeheven, blijft ie land te goede staat met den wereldwijde COVID-19-uitbraak met slechts meer dan 300 bevestigde gevallen plus geen mollen. Dit maakt Vietnam volgens Travel + Leisure eentje van den uiterst verleidelijke bestemmingen wegens post-pandemie te opzoeken. Ontdek waarom ie veilig is wegens zoals Vietnam te rondreizen Hier.

Maar nu, indien jouw erover denkt te rondreizen nadat den uitbraak voorbij is, bekijk dan den volgende aanbiedingen voordat Vietnam

Hanoi

Hanoi, eentje mix van vandaag plus verleden, klassiek plus modern, biedt eentje breedgeschouderd scala aan prachtige landschappen voordat vreemdelingenverkeer.

Tijdens den uitbraak van COVID-19 behoorde den Vietnamese hoofdstad totdat den uitgelezene op ie landstreek van ziektebestrijding plus -preventie. Alle 114 bevestigde gevallen te den stad zijn behandeld plus er zijn nog geen beperkingen.

Hanoi

Nadat ie systeem van sociale afstandsverdeling wasgoed geëindigd, maakten mensen uit ie hele land van den plek gewoonte wegens zoals Hanoi te rondreizen plus ie actieve leven na den pest hier te voelen. Sinds half juni zijn den meeste toeristische attracties van Hanoi weer normaal.

Hanoi heeft veel betoverende Franse architectonische werken conserveren, zoals ie presidentieel paleis, Tonkin Palace, Hanoi Opera House, Hang Dao Water Reservoir plus Long Bin Bridge. Gecombineerd met ie retro-ontwerp van woningens te den oude wijken van Hanoi, biedt den stad den potentie wegens terug te den tijdstip te gaan.

Volgens The Telegraph wordt Hanoi indien zijnde vermeld Twee steden voordat den uitgelezene kookplaats. Visite hier, jouw bent geïntrigeerd ingevolge den verse, lokale groenten plus fruit, evenals den talloze gesmolten gerechten zoals stokbrood, Vietnamese rundvleesnoedels (Pho bo) of lokale specialiteiten zoals noedels met geroosterd varkensvlees (bun cha).

Hnaoi-eten

Wegens den veiligheid van toeristen op dit uur te verzekeren, vereist den Hanoi Tourism Administration dat toeristische sites plus bestemmingen voldoet aan den “nieuwe standaard” -voorschriften. Alle plekken willen regelmatig wordt schoongemaakt plus gesteriliseerd. Zorg voordat handontsmettingsmiddelen diegene wijngeest bevatten plus eentje geschikte plek wegens den handen te wassen met schoon zeepsop. Op openbare plekken is thermisch research vereist. Niettemin bereidt den hoofdstad van Vietnam zichzelf zo ja mogelijk voordat wegens te den zeer nabije toekomst toeristen te verwelkomen.

Noordelijke bergen

Bergen account 40% Van ie landelijke landstreek terwijl andere wouden wordt bedekt 42%. Den uiterst weten positie wegens te opzoeken te den bergketens van Vietnam is Sapa met Oppervlakte van IndochinaDen top van Fansipan Mountain. Daarenboven, indien jouw noch verafgelegen van Hanoi wilt rondreizen, kun jouw hiervoor uitzoeken Bo Long Indien ideaal alternatief. Ie is vrijwel 4 uur rijden van den hoofdstad.

Bo Long 1
Po Long – eentje verborgen plek te Noord-Vietnam

Den noordelijke bergen staan ​​beroemd wegens den etnische minderheden diegene hier sinds eeuwen woon. Den uitgelezene ervaring is logeren tijdens eentje lokale gastheer plus zijn tradities verkennen. Kleine gemeenschappen hebben zowel meerdere waarden diegene verankerd zijn te den vorm van hun kostuums, festivals plus landbouwtechnieken.

Indien jouw gaat zoals Saba of Bo Long te eentje septemberPlus ie is waarschijnlijk dat wanneer den pest voorbij is, u versteld zult staan ​​van den grenzeloze, glooiende rijstvelden te volle bloei. Ie felgele verspreidt zichzelf van berg totdat berg terwijl den lokale populatie festivals houdt wegens den vruchtbare oogst te vieren.

Ie eerste Sa Paps Rose and Wine Festival wordt eentje record van ie Sapa Summer Festival 2020. Terug Ha White Highlands Festival 2020 Met traditioneel Paardenrennen Buck Hectare Ie zou gas interessante ervaringen schuiven.

Saba

Zowel midden op hete zomerdagen is ie weersgesteldheid te den bergen goedaardig dankzij den uitgebreide bosbedekking. Ie aangename weer ie hele klas ingevolge te Sapa of Bo Long zorgt ervoor dat uw activiteiten, of ie nu buitenshuis is, zoals toeren of ie opzoeken van lokale markten, of binnenshuis zoals kooklessen of kruidenbaden, soepel verlopen.

Halong

Indien eentje van den nieuwe zeven wereldwonderen is Hectare Long immermeer eentje hotspot voordat vreemdelingenverkeer te Vietnam. Wegens den korte afstand totdat den grenzeloos tussen Vietnam plus China wasgoed den Vloedgolf gesloten ten tijde van den pest. Maar indien ie huis plus huis gaat, heeft den Vietnamese regering omvangrijke maatregelen genomen wegens ie vreemdelingenverkeer te stichten Halong Bay.

Kajak in Halong

Den prachtige schoonheid van Halong ligt te zijn ongerepte schoonheid, met adembenemende bergen te den smaragdgroene zee. Ongeacht ie opzoeken van den omvangrijke plus kleine eilanden, kunt u lust van ie koele blauwe water van Titop Beach, Bai Chay Beach.

Zowel kunt u meer te weten komen overheen den eenvoudige plus rustieke levenscultuur van den vissersdorpjes aan den inham, zoals Cua Van plus Vung Vieng. Indien jouw van avontuur houdt, kun jouw eentje kajaktocht maken wegens den prachtige grotten van Halong te ontdekken.

Danang

Danang is eentje one-stop-bestemming voordat alle soorten rondreizen. Ie heeft turquoise stranden. Ie heeft prachtige bergen. Ie heeft eersteklas resorts plus hotels plus eentje warm plus comfortabel plaatselijk verblijf.

My Khe Beach weet nooit ie hart van strandliefhebbers te veroveren, terwijl Ba Na Hill met zijn prachtige Golden Bridge eentje tijdje Instagram-feeds plus vertellen heeft bedekt. Motherland verstrekken den stad goedaardig weer met eentje overvloed aan zonlicht, volmaakt voordat leuke activiteiten plus bruisende festivals op den stranden.

Da Nang Golden Bridge

Den stad biedt eentje smaakvol evenwicht tussen traditionele plus moderne waarden. Er zijn talloze hoge panden plus welstand resorts diegene ongeacht oude panden existentie Champa-cultuur Of den UNESCO-werelderfgoedkunst Bai Choi. Da Nang is dankzij zijn oorsprong geschikt voordat alle soorten rondreizen.

Ondanks den tegenwoordigheid van eentje toeristisch centrum waren er slechts 6 gevallen van COVID-19 te Danang waarna den pest Vietnam trof. Zoals wij kunnen zien, heeft den lokale overheid den uitbraak uitstekend onder controle gehouden. Nadat den situatie wasgoed opgelost, keerde Danang terug met zijn laatste strijd, “Totdat ziens tijdens #Danang”. Den stad wil eentje veilige plus vriendelijke bestemming zijn. Ongeacht vrijetijdsactiviteiten wordt culturele rondreizen gepromoot wegens toeristen po tijdens den lokale populatie te brengen.

Hoi An

Hoi An is eentje bestemming diegene jouw tijdens eentje trektocht zoals Vietnam noch toestemmen missen. Wezen UNESCO-erfgoedDit mooie oude stad heeft meer te bieden dan den poëtische uitzichten diegene wordt benadrukt ingevolge den mosgele kleur van den oude woningens.

Ie is den thuishonk van enkele van den uitgelezene traditionele Vietnamese gerechten plus kleurrijke lantaarnwinkels waar jouw kunt leren wegens jouw inherent verlichtingstoestel te maken onder begeleiding van getalenteerde kleermakers.

Huian

Hoi An wasgoed vroeger den drukste toevluchthaven van Zuidoost-Azië, maar heeft nog steeds zijn record te den schilderachtige geplaveide straatjes met den kleine gele huisjes diegene voortreffelijk handwerk verkopen.

Op den dag van den volle maan liefhebben den lokale populatie eentje drijvend lantaarnfestival op den Tho Bun-rivier, waardoor eentje magisch uur van kaarslicht vormt. Ie is noch verrassend dat ie tijdens den Travel + Leisure World Awards 2019 worden uitgeroepen totdat Lieve stad wegens te rondreizen.

Den wereldwijde pandemie bezorgde Hui An eentje korte onderbreking van den toestroom van toeristen. Verlaat den stad te alle stilte. Daarom moeten u profiteren van den lage bezoekersdichtheid wegens na den pest van meer Hoi An te lust.

Ho Chi Minh

Saigon (of Ho Chi Minh-stad) is den drukste stad van Vietnam. Zijn tempo te ie leven vermag iedereen duizelig maken. Den stad blaast iedereen diegene zichzelf hier vestigt leven te. Van den uiterst luxueuze hotels totdat den goedkoopste guesthouses, den uitgelezene restaurants totdat den lekkerste eetkraampjes op straat, van musea totdat glamoureuze nachtclubs, Ho Chi Minh City draait helemaal wegens energie plus ontdekking.

Na eentje tijdsperiode van winterslaap indien gevolg van den COVID-19-pandemie, heeft den stad haar toeristenindustrie verrassend leven ingeblazen met eentje reeks nieuwe rondes wegens ie vreemdelingenverkeer te repareren plus te uitbouwen totdat eentje “verrassend normaal”. Ongeacht ie imago van ie bruisende plus jeugdige Ho Chi Minh Stad, verlegt den lokale overheid haar focus zoals ie opbouw van eentje veilige bestemming voordat gas.

HCM City

Den meeste toeristische attracties gaan weer open plus wordt geïntegreerd te eentje geheel nieuwe “After Saigon Special Forces Imprint” -tour. Den tour brengt den oude dagen van den stad terug plus laat den dappere plus onafhankelijke wezen van den Saigons zien. Ongeacht of zij vechten tegen zichtbare of onzichtbare vijanden, zij zijn iedereen onvervaard.

Op ie uur van schrijven heeft Vietnam geen internationale luchtvaartmaatschappijen teruggenomen. Ie land staat echter vanaf 1 juli eentje e-visumaanvraag toe. Ie is eentje verstaanbaar teken dat Vietnam straks den internationale reismarkt zou openen.

Met alle ervaring te ziektebestrijding plus -preventie, wordt dit land na COVID-19 den nummer één bestemming voordat veilig rondreizen. Volg onze blog voordat actueel televisiejournaal plus reistips voordat ie “nieuwe normaal”!

Ảnh (elle)
Eli
Ik had tijdens mijn vroege jeugdigheid noch veel mogelijkheden wegens te rondreizen, dus besloot ik mijn junior jaren te wijden aan ie verkennen van den wereld. “Ga met eentje zuiver hart.” Dit is mijn motto voordat elk avontuur te mijn leven. Plus omdat porties vitaal is, schrijf ik graag overheen mijn rondreizen, zodat ie publiek eentje onpartijdig beeld krijgt van den bestemming. Dit is watten ik doet voordat ik trektocht, den waarheid definieer plus mijn wezen open sta voordat obstakels plus zegeningen. Dus blijf op den hoogte voordat mijn nieuwe vertellen.

den postbode Beste plaatsen om te bezoeken in Vietnam na de pandemie Ie verscheen voordat ie voorafgaand Travel Sense Asia ™.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *