Waarom is Vietnam eentje ​​veilige bestemming na Covid-19?

 

Recentelijk noemde ie prestigieuze Travel + Leisure tijdschrift Vietnam mits eentje van den belangrijkste toeristische bestemmingen na COVID-19. Hoewel ie moeilijk is wegens te zeggen dat den pest voorbij is, is ie moeilijk wegens noch te dromen van zwerven na eentje uitbraak.

Plusteken ik heb alle reden wegens aan te nemen dat Vietnam aan ie einde van COVID-19 eentje van den veiligste plekken voordat vreemdelingenverkeer is.

Responsieve instantie tijdens plus na eentje pandemie

Vietnam ondervond staart maart zijn tweede COVID-19-infectie. Sindsdien heeft den regering strikte regels opgelegd wegens te voorkomen dat er nieuwe gevallen ontstaat. Ene vereiste voordat internationale aankomsten Twee weken te quarantaine. Den plekken waar bevestigde gevallen wordt gevonden, zijn strikt geïsoleerd plus wordt gecontroleerd.

Coronavirus Vietnam 4

Na haastigheid eentje maand van sociale gereserveerdheid heeft ie land inclusief maar vitaal welslagen gehad 331 bevestigde gevallen (Bijgewerkt op 7 juni 2020). Meer dan 95% van hoen is hersteld nul den dood.

Wetende dat ie tijdstip is wegens den economiestudie plus den samenleving weer normaal te maken, heeft den hoofdbureau instantie onmiddellijk maatregelen genomen wegens van den uitbraak te repareren.

Van Nationale Onafhankelijkheidsdag 30 aprilDen meeste winkels plus winkelcentra … kunnen weer aan ie werkgelegenheid. Nationale vluchten werden zowel onmiddellijk daarna met eentje beperkte golflengte verricht.

Strandsteden zoals Da Nang, Nha Trang, Quang Ninh Ie liet ie publiek plezier van den turquoise omtrek, plus Halong plus Bai zoals Long Bay hebben sindsdien zowel den toeristische activiteiten hervat. 1 mei.

Coronavirus Vietnam
Halong, Bai Tu Long Bay plus vele attracties hebben den toeristische activiteiten hervat

Ene week zometeen kondigde den regering den hervatting van religieuze activiteiten aan. Alle omvangrijke samenkomsten willen echter preventieve maatregelen volgen.

Overheen ie generaal is den lokale situatie teruggekeerd zoals eentje pre-pandemische tijdstip met eentje zwaargebouwd scherm.

Vreemdelingen zijn idem mits den lokale populatie

Op ie uur van den uitbraak werden veel buitenlandse toeristen geschorst plus kondigde ie Vietnamese ministerie van immigratie snel eentje verlenging aan Tijdelijke verblijfplaats. Gas diegene vóór 1 maart Vietnam binnentreden, krijgen vanzelf eentje vergunning voordat eentje verblijf totdat 30 juni.

Indien onbekenden te quarantaine willen te om den overheid gecontroleerde centra of zelfs mits zij getroffen zijn, wordt zij iedereen behandeld mits lokale gebieden. 49 internationale toeristen raakten gewond Zij zijn iedereen behandeld tijdens hun verblijf te Vietnam. Zij vatten plus waarderen iedereen dat den Vietnamese regering onberispelijk plus drastisch handelt wegens COVID-19 te voorkomen. Daarom zijn buitenlandse toeristen volledig gerustgesteld wanneer zij Vietnam schiften mits eentje veilige bestemming na den pandemie.

Coronavirus Vietnam 5
49 internationale toeristen raakten gewond tijdens hun verblijf te Vietnam

Den prestaties van Vietnam onder den bestrijding van COVID-19 zijn alhoewel voordien gerenommeerd Wereldwijde gezondheidsorganisaties Plusteken andere terechtkomen. Terwijl den verspreiding van epidemieën te veel terechtkomen, zoals den Verenigde Staten, Italië, Spanje, enzovoort. Onverwacht plus te complexiteit plaatsvond, met den verrijking van ie veel infecties plus sterfgevallen, had Vietnam den pest was onder controle.

Schrede na ie uitbreken van ie nieuwe Coronavirus werden den medische prestaties te Vietnam beroemd. Doorheen den jaren heen zijn den lichtpuntjes op medische gebieden zoals tandheelkunde plus onvruchtbaarheidsbehandeling gerenommeerd … overheen den hele wereld. lange geschiedenis Traditionele Vietnamese geneeskunde Ie krijgt toegeving ongeacht westerse medicijnen.

Dat is waarom Vietnam is Ene hotspot voordat gezondheids- plus wellnessreizen.

Stap voordat stap terug zoals internationaal zakendoen

Binnenshuis ie land kunnen wij zien dat den meeste bedrijven weer normaal zijn word. Indien gevolg hiervan heeft den regering enkele beperkingen op transnationale koopwaar opgeheven. Den noordelijke grensovergangen te den provincies Lang Son plus Quang Ninh zijn heropend wegens den koopwaar tussen Vietnam plus China te vergemakkelijken. Communiceer met China wegens den koopwaar tussen den twee terechtkomen te vergemakkelijken.

Hoewel er geen specifieke datum plus tijdstip is voordat den hervatting van internationale aankomsten, heeft den Vietnamese regering Slot nr. 79 uitgevaardigd overheen Elektronische visumaanvraag voordat 80 terechtkomen, beginnend vanaf 1 juli.

Houders van eentje elektronisch visum hebben toegang totdat Vietnam via 8 Internationale luchthavens, 16 Internationale grenspoorten plus 13 Zeehavens.

  • Inwoners van den volgende terechtkomen kunnen vanaf 1 juli eentje e-visum voordat Vietnam krijgen:

Argentinië, Armenië, Azerbeidzjan, Ierland, IJsland, Oostenrijk, Polen, Wit-Rusland, België, Portugal, Bosnië plus Herzegovina, Brazilië, Brunei Darussalam, Bulgarije, den Verenigde Arabische Emiraten, Kazachstan, Canada, Qatar, Duitsland, Chili, Colombia, India, Tsjechië Republiek, Andorra, Liechtenstein, Monaco, Kroatië, Cuba, Denemarken, Cyprus, Oost-Timor, Estland, Georgië, Republiek Korea, Verenigde Staten van Amerika, Hongarije, Griekenland, Italië, Letland, Rusland, Verenigd Koninkrijk van Vitaal-Brittannië plus Noord-Ierland, Litouwen, Luxemburg , Micronesië, Malta, Macedonië, Mexico, Myanmar, Moldavië, Mongolië, Montenegro, Nauru, Japan, Verrassend-Zeeland, Australië, Palau, Panama, Finland, Frankrijk, Fiji, Filippijnen, Marshalleilanden, Salomons-eilanden, Roemenië, Westelijk-Samoa plus San Marino Servië, Spanje, Zweden, Zwitserland, China (met houders van speciale administratieve paspoorten van Hong Kong plus Macao speciale administratieve paspoorten, noch van toepassing op houders van Chinese elektronische paspoorten), Uruguay, Vanuatu, Venezuela, Nederland, Noorwegen plus Slowakije Plusteken Slovenië.

  • Opsomming met luchthavens diegene e-Visa accepteren:

Noi Bai (Hanoi), Tan Son Nhat (Ho Chi Minh), Cam Ranh (Khanh Hoa), Da Nang (Danang), Cat Bi (Hai Phong), Vermag Tho (Vermag Tho), Phu Quoc (schiereiland Phu Quoc), Fu Bai (Hue).

  • Opsomming met poorten aan den binnengrenzen diegene e-Visa accepteren:

Tai Trang (provincie Dean Bian), Mong Kai (provincie Quang Ninh), Huo Ng (provincie Lang Son), Lao Cai (provincie Lao Cai); Na Miu (provincie Than Hoa), Nam Vermag (provincie Nghe An), Cao Trio (provincie Hectare Tinh), Cha Lu (provincie Quang Binh), Lai, Lao Bao (provincie Kwang Tri), Pu Wai (Kun Tom), Moc Bai, Xa Vloermat (provincie Tai Ninh), Tinh Bien, Song Tien (provincie An Giang) plus Hectare Tien (Kien Giang).

  • Opsomming met zeehavens diegene elektronische visa accepteren:

Hon Jae, Kam Phu (provincie Quang Ninh), Hai Phong (stad Hai Phung), Nje Soon (provincie Thanh Hoa), Phong Ang (provincie Hectare Tinh), Chan Mai (provincie Thua Thien Hue), Da Nang (Da Nang) City), Nha Trang (provincie Hoa Khanh), Cui Nun (provincie Binh Dinh), Dong Quat (provincie Quang Ngai), Vung Tau (provincie Ba Ria Vung Tau), Ho Chi Minh (Ho Chi Minh), Dong Dong (provincie) Kennen Jiang).

Met ie nieuwe besluiten hopen wij dat den regering zorgvuldig zullen werken wegens eentje ​​veilige bestemming te bieden aan internationale toeristen. Ie vermag even duren, maar ie is ie absoluut waard. Toestaan wij te den tussentijd uw volgende trektocht zoals Vietnam plannen met onze kenner reisgids. Neem gerust voeling met onzerzijds op mits u zichzelf zorgen maakt!

Ảnh (elle)
Eli
Ik had tijdens mijn vroege kindertijd noch veel mogelijkheden wegens te zwerven, dus besloot ik mijn junior jaren te wijden aan ie verkennen van den wereld. “Ga met eentje zuiver hart.” Dit is mijn motto voordat elk avontuur te mijn leven. Plusteken omdat porties relevant is, schrijf ik graag overheen mijn zwerven, zodat ie publiek eentje onpartijdig beeld krijgt van den bestemming. Dit is watten ik doet voordat ik trektocht, den waarheid definieer plus mijn mentaliteit open sta voordat obstakels plus zegeningen. Dus blijf op den hoogte voordat mijn nieuwe vertellen.

den postbode Waarom is Vietnam een ​​veilige bestemming na Covid-19? Ie verscheen voordat ie vantevoren Travel Sense Asia ™.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *