Ie liefste museum te Engeland voordat trekken

Ie schenkkan vaak intact veel voordat mij wegens geestdriftig overheen ene museum, laat staan ene hele dag verslijten op ene plus nog steeds willen teruggaan, maar Beamish, The Living Museum van ie Noorden wasgoed misschien welnu den eerste keer dat is gebeurd – plus ie is zeker den eerste keer dat ik heb gevoeld gedwongen wegens ene hele postbode gewijd aan ene museum te schrijven!

Gesitueerd te den regio Durham van Engeland, noch verafgelegen van den historische stad Durham of zelfs Newcastle, is ie Beamish Living Museum den thuishonk van talloze interactieve ervaringen diegene den moeite waard zijn wegens voordat te trekken.

Indien jouw noch vertrouwd bent met ie concept van ene levend museum, werkt ie werkelijk indien ene gewoon museum, maar met interactieve elementen plus acteurs diegene den personages spelen diegene typerend zullen zijn voordat den museumervaringen; denken museum voldoet aan interactieve themapark. Er zijn tal van uitgangspunten wegens Beamish Museum te opzoeken, zozeer zelfs met ene volledige dag ginder heb ik noch alles te geoefend, plus indien ene volwassene, wasgoed ik volkomen vermaakt – ik denken noch dat jouw dit overheen schrijven indien louter voordat den nageslacht.

Indien jouw wilt smaken van hoe vitaal Beamish is, neem dan ene kijkje op hun interactieve ticket wegens den volledige webpagina van 300 hectare te alhoewel zijn glorie te zien, gelukkig is ene dagticket was voordat retourbezoeken te ene schooljaar, want er is zoveel te zien!

Dus hier den ervaringen diegene jouw hier hebben, diegene was voldoende zijn reden waarom jouw zowel ene bijenlijn moeten maken voordat Beamish, ie Living Museum of the North.

Vervoer rond op oude schoolgebouw publiek vervoer.

Eentje van den coolste goedje overheen Beamish is den enorme schelp van ie museum. Met zoveel panden te den verschillende steden plus dorpen, u wandelen tussen elk, plus reistijden kunnen oplopen totdat 15 minuten, zoals den inhoud.

Voordat degenen diegene geen zin hebben wegens te wandelen, is ene van den belangrijkste trekpleisters zoals Beamish den verscheidenheid aan traditionele vervoersmogelijkheden diegene jouw hier geoefend.

Terwijl sommige van den belangrijkste trams, treinen plus bussen te Beamish zijn originelen, anderen zijn replica’s van degenen diegene zullen zijn geweest op den straten te den jaren 1900. Met conducteurs, treinpersoneel plus stationspersoneel iedereen te traditionele outfits, is ie ene charmante methode wegens jouw te verrijden plus ene proloog te krijgen te den verschillende perioden diegene Beamish toont.

Mijn favoriet wasgoed den trams, met den 1900 Sunderland 16 tram den coolste IMO, diegene liefdevol gerestaureerd is. Sommige van den trams zijn meer dan 100-honderd schooljaar oud, plus er zijn zes verschillende soorten wegens te trachten te vangen.

Er is zowel ene scala aan traditionele bussen, hoewel ene stoer veel van dit replica’s zijn, zijn er ene twee originelen.

Ie treinstation is ene full-size plus volledig werkende optie, terwijl den traditionele Stoomtrein compleet met met steenkolen besmeurde chauffeurs, rijdt op plus neer ene ietsje spoor regelmatig.

Ongeacht alhoewel ie reguliere publiek vervoer, ziet u overheen plus toe andere traditionele vervoersmethoden, zoals ouderwetse wielrijden, motorfietsen plus paard-getrokken voertuigen.
Leven van dag totdat dag leven te den winkels van den jaren 1900 stad.

Ie liefste percentage van Beamish voordat mij wasgoed den jaren 1900 stad, zoals ik vond ie den uiterst interactieve plus wieg wegens te geoefend.

Ie is zo was gebouwd, met geen voetlicht voordat detail gespaard, zozeer zelfs dat den recente Downtown Abbey Movie gefilmd intact ie stuk hier, met den garage waarschijnlijk den uiterst herkenbare plek.

Read Also: Redenen Om Sado Island, Japan Te Bezoeken

Er zijn zo veel goedje te geoefend hier, van den Bakey zieden broden te den werkelijke oven diegene u kopen, den klerk gedurende Barclays canap opening rekeningen, U smoren te traditionele winkels zoals chemici, visite verschillende woningens waar mensen gaan overheen hun klusjes, plus zelfs zoals den tandarts waar ene bebaarde man zou u wandelen voort alle verontrustende uitziende toestellen uit vervlogen tijden.

Noch ene wegens uit den buurt van den waarschijnlijkheid wegens te kleden, ging ik zoals den Fotografie Studio waar talloze outfits, variërend van den tamme gentleman, totdat full-blown jurken vacant waren ongeacht meerdere rekwisieten wegens den scène. Zodra u iedereen glamoureus plus klaar voordat uw kiek, den studio maakt ene veel kiek’s van achter ene traditionele camera, hoewel gelukkig hun verwerkingstechnologie is ene ietsje moderner, plus u weglopen met den kiek’s van den sessie.

Indien u wilt relaxen, u ene sprong nemen te den traditionele pub, The Zon Inn, voordat ene pint bitter, of voorraad op old-school snoep uit den zaak ongeacht den deur, indien jouw geluk hebt, zou den chocolatier aan den keerzijde hebben ene verse partij voordat u wegens te trachten!

Ontdek durham’s mijnerfgoed te ie gehucht van den jaren 1900.

Mijnbouw plus steenkool speelden ene aanzienlijke rol te ie noordoosten van Engeland, plus te den jaren 1900 gehucht, dit wordt geëerd plus gepresenteerd op vele wegen.

Ten eerste, voordat nageslacht, is dit waarschijnlijk ie record, want er is noch louter ene kapel plus uitverkoring van terrassen woningens met eigenaren te te vermaken, maar zowel Beamish Schoolgebouw waar u zitten achter kleine bureautjes te den schoolklas met ene onderwijzer schrijven lessen uit den tijdstip op den schoolborden.

Ter den Collier kun jouw ene mijntour maken plus ondergronds gaan wegens te zien hoe den mijnbouwomstandigheden zullen zijn geweest, compleet met lantaarns.

Ongeacht ene taart plus theehal, is er den fantastische Davys Fish and Chip shop hier, maar waarschuwing, ie is zo populair dat jouw hier vroegtijdig moeten komen wegens den toeloop te verslaan. Serveren bier-gehavende vis met sjorringen van azijn, den zaak is den ideale reconstructie, met ene werkelijke jaren 1900 oven plus ie juiste type zonnebrandolie. Blijkelijk smaken zij precies zoals zij zullen hebben plus komen te krantenknipsels uit diegene tijdstip.

Veel meer ervaringen wegens van te genot te verschillende decennia.

Met zo veel gaande op Beamish, trouwhartig verwoord zul jouw hard-ingedrukt wegens ie iedereen overheen te ene dag, maar probeer jouw best voort ie krijgen te op den openingstijd. Zo noch, dan zorgt ie dagticket voordat ene retouring te ie schooljaar.

Ongeacht den stad plus ie gehucht waar ik ie grootste percentage van mijn tijdstip doorbracht, is er zowel ene hoeve uit den jaren 40 diegene ene inzicht te ie leven tijdens den Tweede Wereldoorlog deelt, zo important wegens den hoeveelheid voedsel diegene tijdens den oorlog worden geïmporteerd plus den angst wegens noch voldoende producten van inherent bodem te hebben.

Ter ie gehucht van den jaren 1820 vindt u den stoomtrein diegene ik hierboven noemde, maar zowel oude gemeentehuizen plus woningens waar u zichzelf te wagen plus begroet wordt voort acteurs.

Met ene traditionele kermis, ene 1950’s stad op ie punt wegens te openen, plus waarschijnlijk nog meer dat ik noch ooit ene kijkje te nemen, ik weet zeker dat jouw ziet hoeveel er te geoefend is gedurende Beamish!

Andere geweldige museumervaringen te den regio Durham.

Bishop Auckland Castle – Dit recentelijk gerenoveerde plus heropende slot is ontsloten indien ene ‘woonde te’ museum – denken banketten half gegeten op eettafels plus kasten u ritselen rond te. Eentje weids gebouw met ene ander interactief factor.

Ie Bowes Museum – Gebouwd indien ene gift voordat zijn vrouw, Ie Bowes Museum omarmt zowel den ervaring kantkloswerk, plus tijdens mijn visite, zij hadden veel lego modellen van watten er te zien wasgoed, plus jouw kon meespelen. Er waren zowel moderne collecties kon jouw ene percentage van huis nemen, plus ie is te ene prachtig terrein.

Locomotion Museum – Ontdek den geschiedenis van British Rail, loop rond den oude hutten plus zie treinen uit vervlogen tijden te ie Locomotion Museum.

Wegens meer te oplezen overheen dit uitstekende musea, plus wegens den Durham regio van Engeland te opzoeken te meer diepte, check out mijn volledige video reisleidster zoals Durham. Ik heb zowel ene wetsartikel overheen hoe jouw ene lang weekend voort te brengen te Durham ie verkennen van UNESCO kastelen plus kathedralen, fantastische musea, plus epische dales met historische kastelen.

Maar watten jouw zowel doet, zorg ervoor dat jouw ene beeline voordat Beamish maakt wanneer jouw ene visite brengt!

Need to know: Durham

Eentje twee tips plus trucs wegens ie plannen van uw visite aan Durham nog eenvoudiger te maken.

Hoe kom jouw te Durham? Den dichtstbijzijnde vliegveld zoals Durham is den vliegveld van Newcastle, diegene veel internationale vluchten heeft. Vanaf hier u gemakkelijk den ondergrondse zoals Newcastle city nemen, plus vervolgens ene trein zoals Durham. Den totale trektocht moeten minder dan 1 uur van deur totdat deur zijn.

Indien u alhoewel te ie Verenigd Koninkrijk bent, zijn er regelmatige treinverbindingen zoals Durham op zowel hogesnelheids- indien standaardroutes. Den snelste reistijd vanuit Londen is ruwweg 2:45 plus vanaf Edinburgh ruwweg 2 uur. Zoals immer te ie Verenigd Koninkrijk, ie romans van uw treinkaartjes zo verafgelegen van tevoren bespaart u strafbaar, ik subjectief gewoonte www.thetrainline.com.

Read Also:

Ga jouw zoals Beamish? Indien u geen automaat hebben, vervoer zoals Beamish Museum van Durham is vrij rechttoe rechtaan. U den bus nemen van Durham Centre, Bus 21, zoals Chester-le-Street plus dan hier veranderen zoals stand G, wegens bus 28A zoals Beamish te nemen. Den totale reistijd is minder dan ene uur plus u dezelfde route volgen gedurende den terugweg.

Bereikbaarheid te Beamish? Den webstek van ie Beamish Museum heeft ene speciale toegankelijkheidspagina, plus zij hebben zowel ie vervoer aanpassen wegens voort den dorpen te bewegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *