Uitgangspunten wegens Sado Island, Japan te opzoeken

Japan is ene natie van botsingen plusteken tegenstrijdigheden, van den moderne, of te feite, futuristische steden, totdat den traditionele elementen diegene zo natuurlijk mengen tussen den wolkenkrabbers plusteken robotrestaurants. Maar indien jou wilt genot van den sfeer van Japan uit vervlogen jaren, Sado Island biedt den perfecte ruimte.

Wegens Sado Island te doordringen vanuit Tokio, moeten jou aan kraag gaan van ene Shinkansen-trein zoals den prefectuur Niigata, vrijwel twee uur rijden voordat jou aan kraag gaat van ene jetfolie, of ene langzamere veerdienst zoals ie schiereiland.

Ene ruig land van rotsblok, rijstterrassen plusteken vermogende geschiedenis, Sado Island is den perfecte aanvulling op ene meer moderne stedentrip te Tokio, plusteken hier zijn enkele van den belangrijkste uitgangspunten wegens Sado Island te opzoeken.

1. Taiko Drumming

Den Taiko Experience Exchange Center sluit veelal te den wintermaanden, maar gelukkig indien ie hun laatste dagen van alles weg inpalmen wasgoed, hadden zij afgesproken wegens knijp mij te voordat ene kleine lesuur.

Taiko zelf betekent ene percussie-instrument, maar Sado Island is beroemd wegens zijn toneelspelers, den Kodo Group, diegene den wereld tour pronken met hun vaardigheden plusteken ik had ie geluk dat ene van dit sterren leert mij den touwen tijdens ene lesuur van ene uur. Den enorme houten ridderzaal had drums van alle uitgestrektheid te hun, waaronder twee gigantische degenen diegene mijn leermeester had geholpen hand snijden uit ene uitgeholde-out boom zelf.

Geduldig leerde ik hoe ik drietal verschillende soorten drum moest spelen, plusteken den sessie eindigde te ene full-on jam terwijl wij ie samen uitvochten, wegens te zien wie er zullen mislukken te “volg voorgerecht den voorman”. Indien er één herrinnering is diegene ik ie uiterst van Sado zou koestering, wasgoed ie dat uur, ie geduld plusteken talent van mijn leermeester, plusteken den ongelooflijke vriendelijkheid van iedereen te ie centrum.

2. Senkakuwan Bay plusteken den dramatische kustlijn plusteken grotten

Voordat ik Sado Island bezocht, kreeg ik te horen dat ie indien ene mini Hawaï wasgoed, plusteken den prachtige ruige kustlijn plusteken weelderige groene vegetatie biedt zeker enkele overeenkomsten.

Den kustlijn van Sado Island is vrij bovenmatig, met veel grotten plusteken rotsachtige buitenposten wegens te verkennen. Voordat ene onderdeel gevormd om vulkanische activiteit, vindt u ene mix van klif-gezichten, plusteken vlakkere gebieden, met gecomprimeerde rotsen stijgen uit den wereldzee te alle soorten plusteken maten. Ter den kustrand van Ogi is aangewezen indien ene Vaderlands Monument wegens dit reden.

Ene van den mooiste porties van den kustrand is Senkakuwan Bay, diegene haastigheid fjord-achtig is. Rotsen stijgen uit den wereldzee, schepen nemen tours zoals den grotten, plusteken ene witten compositie verbindt ene veel van den buitenposten met jawel. Er is ene bezoekerscentrum waar er ene drankbuffet plusteken noch hevig smaakvol aquarium om den compositie diegene u ene toegangsprijs te te geraken vereffenen, maar trouwhartig verwoord, ie vergezicht op den inham zijn veel mooier plusteken kosteloos.

3. Maak ene Tub boottocht

Den Tub Boats (vertrouwd indien Tarai) teruggaan uit den 19e eeuw, tijdens den Meiji tijdsperiode waarna dit traject schepen populair werden wegens hun stabiliteit plusteken gemakkelijker te narekenen wegens hun vorm.

Tegenwoordig zijn zij ene van den uiterst populaire toeristische attracties te den prefectuur Niigata, plusteken u genot van ritten te hun voordat ene twee mensen.

Den badboottochten, compleet met traditionele outfits, kunnen ie hele schooljaar om wordt geoefend te den toevluchthaven van Ogi, maar voordat ene meer schilderachtige vorm, te den zomermaanden ga jou zoals Ya Island, iets voorts ter den kustrand.

4. Den goudkleurig geschiedenis van Japan op ie Schiereiland van Sado

Er zijn ene twee verschillende plekken diegene jou nemen te den geschiedenis van Goud op Sado Island, waardoor dit schiereiland zeer rijk plusteken worden verscheept zoals ie vasteland; Ie Gulden Museum, den oude goudmijnen plusteken ie Gold Panning-centrum.

Ie Gold Museum biedt ene uitstekend uiteenzetting van den geschiedenis van ie schiereiland, vooral overheen den goudindustrie plusteken essentiële handelsroutes, waarvan Sado ene belangrijke plek wasgoed. Den ingang is goedkoop, plusteken ik wasgoed onder den indruk van den high-tech kwaliteit van ie museum, plusteken ie waarheid dat alle video’s waren te ie Engels plusteken ondertiteld. Onderbrak ene handvol verschillende vertrekken, bent u meegenomen op ene tour om den geschiedenis, plusteken animaties wordt geprojecteerd op 3D-tafels plusteken wanden, beeltenis van overstromingen, goud vliegen, plusteken bergen terrein.

Read Also: Beste Plekken Om Solo Te Reizen (Tips & 10 Favorieten)

Ene korte rit van ie museum zijn den mijnen zelf, den buitenstations nu op zoek indien ene soort van Azteekse ruïnes, gestoffeerd met groenkleurig mos, vervagen terug te den omliggende natuur, maar te nadere inspectie, betonnen pilaren plusteken vloeren diegene waren verlaten, plusteken blootgesteld aan den elementen.

Den twee oude mijntunnels zijn bewaard gebleven plusteken ene audiogidstour neemt jou mee om dit plusteken rond den keerzijde, waar kleine treinen plusteken vergezicht op den bergen wordt meegevoeld met gereedschapsmusea. Den Sado Kinzan tunnels zelf voorvallen den voorwaarden, tradities plusteken werkelijkheid van den mijnen, plusteken indien Japan, robots speelde den parter van den mijnwerkers wegens dat te voorts detail ge te plaatjes. Er wasgoed iets intact griezeligs overheen ie waarheid dat weg ondergronds, plusteken ge plusteken toe robotarm of gezicht zoals jou toe.

Terwijl explosieven zullen hebben gehaast ie goud uit den bergen te den wateren, voordat toeristen, ene kant-en-klare ervaring van te zandige bedden wachten voordat goud stoofpannen.

5. Tempel hoppen onder den natuur

Zoals met ie grootste onderdeel van Japan, tempels vermag wordt gevonden overheen Sado Island, plusteken indien gevolg van den vermindering van den populatie, plusteken den natuur terugwinnen ruimtes, is er ene werkelijke mix van tempels te bewonderen. Van ie ongerepte plusteken bewaard gebleven, totdat den verlaten plusteken sfeervolle.

Enkele van mijn favorieten wegens te opzoeken op ie schiereiland zijn Seisuiji Temple, waar ene rotsachtige trapje omzoomd met torenhoge bomen omlijst den ingang, voordat u binnenkomt plusteken wordt begroet om ene smaakvol plusteken weliswaar langzaam vervallen theater, of den enige Pagode op ie schiereiland, diegene is liggend tussen prachtige tuinen, te den Nichirenshumyosen Tempel.

Voordat iets willekeuriger, ga zoals Chokokuji Tempel, zowel vertrouwd indien den Konijnentempel, noch louter wegens ie omvangrijke konijn standbeeld buitenshuis, maar wegens alle konijntjes stuiteren rond vrij te den tuinen!

6. Ogi Folklore Museum

Ene verlaten schoolgebouw plusteken tempel gebouw, den Ogi Folk Museum is verpakt wegens den spanten met stukken van den eilanden geschiedenis. Van visvangen totdat schoolbanken, lampen totdat religieuze objecten, den vele vertrekken bevatten ene hele schat aan goodies – waarvan er vele mij vreemd waren. Den meeste inlichting is noch te ie Engels, maar ene korte video overheen ie torenhoge schip te ie museum gaf enig inzicht. U zowel varen op den replica boot, ene kopie van watten zullen hebben genomen goud van ie schiereiland. Elk schooljaar voordat ene speciaal festival wordt ie buitenshuis op wielen plusteken den paal opgeheven.

Blijkelijk, te den afgelopen jaren alreeds zijn er noch toereikend mensen wegens dit dier zoals buitenshuis te verschuiven, ene andere herrinnering aan den wendingen plusteken uitdagingen van den Japanse plattelandsbevolking.

7. Shukunegi Gehucht

Voordat ene meer hands-on stukje Sado Island geschiedenis alreeds, Shukunegi Village, diegene jou zullen wordt weggeven voordat ie denken is onderdeel van ie museum, verplicht. Den kleine smalle straatjes van dit symbiose zijn omlijst om houten panden, diegene honderden jaren teruggaat. Hoewel rustig plusteken rustig, gezinnen woon nog steeds hier, plusteken veel van den woningens zijn bezet.

Ie vissersdorp is ene fascinerend inzicht te hoe ie leven wasgoed, plusteken totdat op zekere hoogte, is nog steeds op Sado, met kleurrijke panden van alle vormen, plusteken musea plusteken vertrekken u wagen te plusteken genot van den sfeer van den traditie. Kleine tempels, veren, plusteken den verplichte koffie automaat herinneren u eraan dat ie intact veel nog steeds den thuishonk van degenen diegene hier woon.

8. Noh Theater

Den kunst van Noh theater is den uiterst historische plusteken traditionele van kunstvormen te Japan. Ene mix van stuk plusteken opzoeken, ie is onderhoudend mensen op Sado schiereiland voordat honderden jaren, met verslagen helemaal terug zoals den 14e eeuw.

Tegenwoordig u nog steeds genot van ie Noh Theater seizoen te den warmere maanden, omdat dit traditionele voorstellingen plaatsvinden op buitenpodia, met unieke in- plusteken uitgangsgebieden zichtbaar voordat ie publiek plusteken felgekleurde geschilderde achtergronden achter den kunstenaars.

9. Free-roaming Ibis

Den Toki (Crested Ibis) stierf uit te Japan, maar hier op Sado Island, dankzij den inspanningen van ie behoud, dit vogel is terug indien ene bedreigde diersoort.

Te den buurt van den toevluchthaven u ene visite brengen aan ie Ibis park, waar zowel ene fokprogramma is voordat dit prachtige vogels, beschut tegen den elementen te hun omvangrijke woningens. Nog specialer is echter ge plusteken toe, u ter plaatse ene van dit vogels diegene zijn vrijgegeven te ie wild, vasthouden ene oogje te ie zeil op den lege rijstterrassen wegens te trachten plusteken ter plaatse ene.

10. Bekroonde sake

Er zijn ene twee verschillende Sake brouwerijen op Sado Island diegene u tour plusteken proeverijen verrichten.

Ik bezocht den Obata Brouwerij, liggend te ene omgebouwde schoolgebouw, plusteken waar u smaken van den lokale Manotsuru Sake. Jou wordt om den brouwerij geleid, te opstarten met ene video van den geschiedenis te ie bezoekerscentrum, voordat jou ene onderdeel van den bekroonde Sake te den middelste ruimte proeft. Totdat slot ziet u ie productiemagazijn aan den keerzijde voordat u vertrekt via den parkeerterrein. Ie is ene kleine, om ene geslacht gerunde operatie, plusteken biedt ene uitstekend inzicht te hoe Sake is vervaardigd, plusteken haar geschiedenis op Sado Island.

11. Onogame Rock plusteken vergezicht

Terwijl ik ene vitaal onderdeel van mijn visite aan Sado Island te ie zuiden concentreerde, indien jou zoals ie noorden gaat, vind jou ene van den mooiste uitzichtpunten op ie schiereiland, den Onogame Rocks, zowel welnu vertrouwd indien den ‘twee schildpadden’ plaatselijk. Te den juiste maanden, veel gele wilde bloemen frame dit 160-meter monoliet, plusteken den wandelingen rond ie regio zijn bedoeld wegens smaakvol te zijn.

Vervoer zoals Sado Island: Sado Island is gemakkelijk te doordringen, hoewel jou ene ietsje geduld nodig hebt. Er is geen vliegveld nodig, omdat u den Joetsu Shinkansen zoals Niigata brengen, den reistijd is vrijwel 2,5 uur. Vanaf ie station, ene twintig minuten varen, of korte buste trektocht, brengt u zoals den veerdienst toevluchthaven waar u twee opties, met verschillende roemen, beide gerund om Kisen. Den jetfoil diegene vrijwel ene uur toestaan, of den reiziger plusteken wagen veerdienst, diegene vrijwel drietal uur toestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *